Alle opskrifter er lavet til ca. 12 cupcakes, men det er jo individuelt hvor meget frosting man kan lide, derfor kan det variere lidt, hvor mange cupcakes man har til.
Cupcakes og kager dekoreret med glasur der indeholder mælk, smør, flødeost eller fløde bør opbevares køligt.
Kom flormelis, kakao, Vaniljearoma og blødt smør i en skål. Pisk blandingen med en håndmixer ved lav hastighed, tilsæt mælken lidt ad gangen. Pisk i 5 minutter ved høj hastighed til smørcremen er let og luftig. Tilsæt mere flormelis, hvis smørcremen er lidt for tynd.
Kom flormelis, Vaniljearoma og blødt smør i en skål. Pisk blandingen med en håndmixer ved lav hastighed og tilsæt Konditorfarve indtil den ønskede farve er opnået (brug mælk hvis der ikke bruges konditorfarve). Pisk i 5 minutter ved høj hastighed til smørcremen er let og luftig. Tilsæt mere flormelis, hvis smørcremen er lidt for tynd eller tilsæt lidt mælk, hvis den er for tyk.
Bland flormelis, blødt smør og flødeost i en skål. Pisk med en håndmixer ved lav hastighed. Tilsæt eventuelt Concentrated Colour eller Konditorfarve og pisk i 5 minutter ved høj hastighed til cremen er let og luftig. Tilsæt mere flormelis, hvis cremen er lidt for tynd.
Bland posens indhold med 2-2½ dl letmælk (se tilberedningen på bagsiden af emballagen, mængden af mælk er forskellig for de forskellige smagsvarianter), pisk med en håndmixer, først ved lavhastighed i 1 minut, herefter i 4 minutter ved høj hastighed, til den er let og luftig. Det er vigtigt at piske kagemoussen i det antal minutter som er angivet for at opnå den rette konsistens.
Fordelen ved at bruge glasur lavet af æggehvider er, at glasuren bliver rigtig flot og blank i overfladen. Desuden er den nem at arbejde med. Glasuren størkner rimelig hurtig og bliver hård, så hvis der skal pyntes med krymmel, skal man huske at gøre det lige efter at glasuren er kommet på kagen.
Pisk æggehvider og citronsaft med en håndmixer, piske herefter flormelis og eventuelt Konditorfarve sammen med æggehviderne, glasuren skal blive tyk og blank.
Denne icing skal anvendes straks efter den er lavet, eller opbevares i en luft tæt beholder, da glasuren bliver hård hvis den udsættes for luft.
Hæld posens indhold i en skål og tilføj vand. Rør rundt et øjeblik så glasuren får en ensartet konsistens uden klumper.
Mængden af glasur passer til en 20x30 cm bradepande. Pynt med Dr. Oekter krymmel efter ønske for et ekstra festligt udseende.
Brug gerne Berry Fantasy Icing & Frosting eller Choco Dream Icing & Frosting til at lave glasur på samme måde.
Hæld posens indhold i en stor skål og tilføj tempereret smør. Pisk 4 minutter til smørcremen har en ensartet og luftig konsistens. Kom smørcremen i en sprøjtepose med en tyl eller fordel den på kagen med en paletkniv.
Mængden af smørcreme passer til dekoration af ca. 18 små cupcakes eller 10-12 store.
Brug gerne Juicy Lemon Icing & Frosting eller Choco Dream Icing & Frosting til at lave smørcreme på samme måde.
Hæld posens indhold i en stor skål og tilføj flødeost og tempereret smør. Pisk 4 minutter til cremen har en ensartet og luftig konsistens. Kom flødeostecremen i en sprøjtepose med en tyl eller fordel den på kagen med en paletkniv.
Mængden af flødeostecreme passer til dekoration af ca. 18 små cupcakes eller 10-12 store.
Brug gerne Juicy Lemon Icing & Frosting eller Berry Fantasy Icing & Frosting til at lave cream cheese frosting på samme måde.
Vi har samlet vores bedste tips til frosting, hvor du fx kan læse hvordan du får en luftig og lækker frosting.
Relaterede opskrifter
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins