Rør æggehvide og pebermyntearoma sammen i en skål. Tilsæt flormelis lidt ad gangen og rør til massen er fast og klistret.
Tril massen til små kugler på størrelse med en stor hasselnød, læg dem på et stykke bagepapir og tryk dem flade, så der kommer en fordybning i midten.
Sæt en enkelt chokoladeknap på toppen af hver pastil og stil pebermynterne til tørre.
Skal det være ekstra festligt kan der tilsættes konditorfarve i massen. Brug eventuelt plastikhandsker. Det kan være nødvendigt at tilsætte ekstra flormelis, hvis massen bliver for våd. Massen skal deles op i portioner, hvis der skal laves pastiller i forskellige farver.
Opbevar pebermyntepastillerne i en kagedåse. Husk at lægge bagepapir imellem lagene, da farvede pastiller ellers kan smitte af på hinanden.
Relaterede opskrifter
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours