Her har vi samlet opskrifterne og tips på de Dr. Oetkers klassiske Mandelbudding, Chokoladebudding og Rombudding, samt på 3 nye varianter af budding. Alle opskrifterne er lavet med Dr. Oetker Budding med vaniljesmag. Du kan dermed nemt og hurtigt fremtrylle en lækker budding med den klassiske Dr. Oetker budding. En blød og lækker budding er en ægte mormor dessert. Nu behøver du ikke stå i køkkenet i flere timer for at fremtrylle denne glemte skat. Det eneste du behøver er Dr. Oetkers buddingpulver med vaniljesmag, mælk og sukker. Lad den køle af i køleskabet og server den til hverdagens små sejre. Vi sørger for at buddingopskrifterne er nemme at lave, ved at tage dig gennem opskrifterne trin for trin - og vi garanterer for et lækkert og velsmagende resultat! God fornøjelse og velbekomme!
Alle opskrifterne på budding på denne side er lavet med udgangspunkt i Dr. Oetker Budding med vaniljesmag.
Dr. Oetker Budding med vaniljesmag er nem og lige til at tilberede. Et brev svarer til 8 portioner budding og tilberedes med 1 l letmælk og 100 g sukker. Efter en tur i køleskabet er buddingen klar til servering!
Tips til at vende budding ud:
Hvad hvis buddingen nægter at komme ud?
Hvis buddingen nægter at komme ud, køres en kniv rundt langs kanten indtil den slipper. Du kan også holde formen lidt på skrå og hive buddingen lidt ud af formen for dermed at lukke lidt luft ind i den ene side.
Dr. Oetkers Familie-Pakke Budding med vaniljesmag er en klassiker, der vækker mange gode minder.