Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Opskrift: Æblemuffins - uden gluten og laktose

(0)
Bedøm nu Tak for din vurdering!
    (Anbefales ikke)
    (Tilfredsstillende)
    (God)
    (Rigtig god)
    (Fremragende)

Kreative muffins, der smager fantastisk.

12 - 16 stk.

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Æblemuffins - uden gluten og laktose

Kagedejen:

200 g laktosefri smør
75 g sukker
3 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
revet skal fra 1 ubehandlet citron
3 æg str. M/L
150 g rismel
50 g kartoffelmel
2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
50 g mandelmel
¾ dl laktosefri mælk
2 revne æbler (ca. 3 dl), fx Jonagold
1 pose Dr. Oetker Hasselnøddeflager (50 g)
Dr. Oetker Kulørte Muffinforme

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 180° C varmluft.

2

Kagedejen:

Pisk smør og sukker sammen med vaniljesukker og citronskal. Pisk et æg i dejen ad gangen og pisk til den er glat. Bland rismel, kartoffelmel og bagepulver i en skål. Sigt melet i dejen, tilsæt mandelmel, mælk og de revne æbler. Rør dejen godt sammen og fordel den i muffinformene. Drys med hasselnødder.

3

Bag kagerne i 20-25 minutter og afkøl derefter kagerne på en bagerist.

Næringsindhold til opskriften Æblemuffins - uden gluten og laktose

Per portion / styk Per 100 g / ml
Energi 748kJ
179kcal
1415kJ
338kcal
Fedt 12g 23g
Kulhydrat 14g 27g
Protein 2.8g 5.4g