Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Opskrift: After Eight Cupcakes med Pebermynte Mousse

recipe-After Eight Cupcakes med Pebermynte Mousse
(5)
Bedøm nu Tak for din vurdering!
    (Anbefales ikke)
    (Tilfredsstillende)
    (God)
    (Rigtig god)
    (Fremragende)

Saftige og lækre chokolade, pebermynte cupcakes til voksne. Inspireret af den klassiske After Eight chokolade, som også er brugt som pynt smukt placeret i den luftige pebermynte frosting.

12 - 15 stk.

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften After Eight Cupcakes med Pebermynte Mousse

Kagedej:

150 g blødt smør
150 g sukker
1 tsk. Dr. Oetker Økologisk Vaniljesukker
2 spsk. kakao
3 æg str. M/L
175 g hvedemel
2 tsk. Dr. Oetker Økologisk Bagepulver
75 g Dr. Oetker Chocolate Chips, Dark
4 tsk. Dr. Oetker Naturlig Pebermynteekstrakt

Topping og pynt:

1 brev Dr. Oetker KageMousse med Bourbon Vanilje
2 ½ dl letmælk
1 tsk. Dr. Oetker Concentrated Green Colour
2 tsk. Dr. Oetker Naturlig Pebermynteekstrakt
Dr. Oetker Choco Mix , mynteblade og After Eight chokolade

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 160° C varmluft.

2

Kagedej

Rør smør, sukker, vanillesukker og kakao blødt. Pisk æggene i et ad gangen. Vend sigtet hvedemel og bagepulver i dejen. Tilsæt chokolade og pebermynteekstrakt og rør dejen godt sammen og fordel den i muffinformene.

Bag kagerne i 20-25 minutter.

Afkøl kagerne på en bagerist.

3

Topping og pynt

Bland kagemousse med 2,5 dl mælk, 2 tsk grøn farve og 2 tsk pebermynteekstrakt. Pisk med en håndmixer 1 minut ved lav hastighed og derefter 4 minutter ved høj hastighed.

Fyld kagemoussen i en sprøjtepose med lukket stjernetyl, sprøjt den ud på de afkølede kager i cirkelbevægelser og pynt med krymmel, mynteskud og After Eight chokolade.

Næringsindhold til opskriften After Eight Cupcakes med Pebermynte Mousse

Per portion / styk Per 100 g / ml
Energi 782kJ
190kcal
1572kJ
382kcal
Fedt 11g 22g
Kulhydrat 19g 38g
Protein 3g 6g