Tænd ovnen på 200 °C varmluft.
Smelt smør i en lille gryde. Hæld kiksene i en frostpose. Bank posen med en kagerulle til kiksene er blevet til fine krummer. Kom kiks, smeltet smør, salt og sukker i en skål. Rør det grundigt sammen. Fordel kikseblandingen i en smurt springform (ø 24 cm) beklædt med bagepapir i bunden. Kikseblandingen må gerne gå en smule op ad siden på springformen. Bag bunden midt i ovnen i 10 minutter. Stil den herefter i køleskabet.
Bagetid: 10 Minutes
Skær After Eight® ud i små tern og læg dem til side.
Pisk flødeost cremet i en skål med en håndmixer eller i en røremaskine. Tilsæt cremefraiche, mel og sukker. Pisk derefter æggene i et ad gangen. Rør Vanilla Paste, After Eight® stykker, Naturlig Pebermynteekstrakt og salt i ostemasssen.
Hæld ostecremen over den afkølede kiksebund. Brug en vinkelpalet at glatte cremen helt ud med. Sprøjt Choko Dessertsauce i et tilfældigt mønster ovenpå ostecremen. Træk en kniv gennem kagen, så der dannes fine spor af chokolade.
Bag kagen midt i ovnen i 10 minutter ved 200 °C varmluft. Sænk herefter varmen til 100 °C varmluft og bag kagen i 30 minutter.
Sluk ovnen, men lad cheesecaken blive i ovnen. Sæt ovenlågen på klem med en grydeske. Lad cheesecaken køle af i ovnen i 2 timer. Efter 2 timer sættes den forsigtigt i køleskabet 3-4 timer, indtil den er helt kold, den kan med fordel stå natten over.
Bagetid: 40 Minutes
Befri forsigtigt den kolde kage fra formen.
Hæld piskefløde, Vanilla Paste og flormelis i en skål. Pisk fløden til en fast flødeskum og kom det i en sprøjtepose med stjernetyl. Sprøjt flødeskum rundt i kanten på kagen. Skær After Eight® diagonalt igennem. Sæt dem fast i flødeskummet langs kanten og drys med krymmel.
Find tips og tricks og mere inspiration på vores side om cheesecakes.
Relaterede opskrifter
Cheesecakes
Cheesecakes
Cheesecakes
Cheesecakes
Cupcakes og muffins
Desserter
Cheesecakes
Cheesecakes
Forb. :395 minutterSvær8 - 10 portioner