Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Opskrift: Baileys-cupcakes

(3)
Bedøm nu Tak for din vurdering!
    (Anbefales ikke)
    (Tilfredsstillende)
    (God)
    (Rigtig god)
    (Fremragende)

Holder du af Baileys? Så vil du med sikkerhed elske vores Baileys-cupcakes.

12 - 15 stk.

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Baileys-cupcakes

Kagedej:

150 g smør
150 g sukker
1 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
2 spsk. kakao
3 æg str. M/L
175 g hvedemel
2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
75 g hakket, mørk chokolade
Dr. Oetker Kulørte Muffinforme

Topping og pynt:

1 brev Dr. Oetker Chocolate Cake Mousse
2 dl letmælk
½ dl Baileys®
Dr. Oetker Choco Mix
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 160° C varmluft.

2

Kagedej

Rør smør, sukker, vanillesukker og kakao blødt. Pisk æggene i et ad gangen. Vend sigtet hvedemel og bagepulver i dejen. Tilsæt chokolade og rør dejen godt sammen og fordel den i muffinformene.

Bag kagerne i 20-25 minutter.

Afkøl kagerne på en bagerist.

3

Topping og pynt

Bland kagemousse med 2 dl mælk og ½ dl Baileys. Pisk med en håndmixer 1 minut ved lav hastighed og derefter 4 minutter ved høj hastighed.

Fyld kagemoussen i en sprøjtepose, sprøjt den ud på de afkølede kager og pynt med krymmel.

Næringsindhold til opskriften Baileys-cupcakes

Per portion / styk Per 100 g / ml
Energi 855kJ
204kcal
1633kJ
390kcal
Fedt 11g 21g
Kulhydrat 22g 43g
Protein 3.5g 6.7g