Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Opskrift: Bananbrød med kandiseret ingefær

(0)
Bedøm nu Tak for din vurdering!
    (Anbefales ikke)
    (Tilfredsstillende)
    (God)
    (Rigtig god)
    (Fremragende)

Den søde banansmag kombineret med den friske smag af ingefær, gør sig godt i dette svampede bananbrød. En skive bananbrød er den perfekte eftermiddagssnack.

1 brød

for let øvede 80 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Bananbrød med kandiseret ingefær

Redskaber

Sandkageform , 10 x 30 cm
Foodprocessor eller gaffel

Bananbrød:

100 g smør , stuetempereret
2 ½ dl sukker
4 dl hvedemel
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
½ tsk. salt
1 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
2 æg str. M/L
5 modne bananer
1 bæger Dr. Oetker Ingefær

Tilberedning

Tilberedning

1

Bananbrød

Tænd ovnen på 175 °C traditionel varme.

2

Rør smør og sukker sammen i en skål. Rør hvedemel, bagepulver, salt og vaniljesukker sammen i en anden skål og hæld det bagefter i smør- og sukkermassen.

Mos bananerne godt med en gaffel eller i en foodprocessor. Rør æggene i. Hæld blandingen i smørmassen og rør det godt sammen. Hæld 3/4 af den kandiserede ingefær i massen.

3

Hæld dejen i en smurt sandkageform drysset med hvedemel og fordel den resterende ingefær oven på brødet. Bag det i den nederste del af ovnen i ca. 60 minutter.

Placer et viskestykke over bananbrødet og lad det afkøle i formen. Med denne metode opnås et mere svampet brød.

4

Tips og tricks

Hvis du ikke spiser hele bananbrødet på én gang, kan det opbevares i køleskabet.

Næringsindhold til opskriften Bananbrød med kandiseret ingefær

Per portion / styk Per 100 g / ml
Energi 16823kJ
4016kcal
1140kJ
272kcal
Fedt 101g 6.8g
Kulhydrat 709g 48g
Protein 62g 4.2g