Flag

Banankage med Chocolate Chips - uden gluten

20 - 22 portioner
Nem
55 minutter
Denne opskrift er en sand klassiker! Banan og chokolade er bare altid et hit og så er den tilmeld glutenfri, kan det bliver meget bedre?
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Redskaber
håndmixer
bradepande; 23 x 33 cm

Ingredienser

Banankage uden gluten
2æg str. M/L
125 gsukker
1 dllys sirup
1 tsk.Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
2 dlyoghurt naturel
250 grismel
100 gglutenfri havremel
125 gkartoffelmel
2 tsk.Dr. Oetker Bagepulver
75 gsmeltet smør - let afkølet
100 gchokoladeknapper eller hakket chokolade
2bananer skåret i små tern

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
Picture - Dr. Oetker Bagepulver

Tænd ovnen på 175 °C varmluft.

1

Banankage uden gluten

2æg str. M/L
125 gsukker
1 dllys sirup
1 tsk.Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
2 dlyoghurt naturel
250 grismel
100 gglutenfri havremel
125 gkartoffelmel
2 tsk.Dr. Oetker Bagepulver
75 gsmeltet smør - let afkølet
100 gchokoladeknapper eller hakket chokolade
2bananer skåret i små tern

Pisk æg, sukker, sirup og vaniljesukker cremet og luftig. Rør derefter yoghurt i. 

I en anden skål blandes rismel, havremel, kartoffelmel og bagepulver. Sigt blandingen i dejen, og vend den godt sammen, vend derefter smeltet smør i. Tilsæt til sidst chokoladeknapper og banan skåret i små tern og vend dejen sammen.

Kom dejen i en smurt bradepande (23 x 33 cm), evt. er foret med bagepapir. Bag kagen i 25-30 minutter. Mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet.

 Afkøl kagen på en bagerist.

Bagetid: 25 - 30 Minutes


Tip

Se vores side om glutenfri bagning for inspiration til flere glutenfri opskrifter.