COOKIES op DR. OETKER website

Hjemmesiden bruger cookies for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke, navigere og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Opskrift: Banankage med Chocolate Chips - uden gluten

(1)
Bedøm nu Tak for din vurdering!
    (Anbefales ikke)
    (Tilfredsstillende)
    (God)
    (Rigtig god)
    (Fremragende)

Denne opskrift er en sand klassiker! Banan og chokolade er bare altid et hit!

20 - 22 portioner

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Banankage med Chocolate Chips - uden gluten

1 bradepande; 23 x 33 cm

Kagedejen:

2 æg str. M/L
125 g sukker
1 dl lys sirup
1 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
2 dl yoghurt naturel
250 g rismel
100 g glutenfri havremel
125 g kartoffelmel
2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
75 g smeltet smør , let afkølet
2 bananer
1 pose Dr. Oetker Chocolate Chips, Dark (100 g)

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 175° C varmluft.

2

Kagedejen:

Pisk æg, sukker, sirup og vaniljesukker cremet og luftig. Rør yoghurten i. Bland i en anden skål rismel, havremel, kartoffelmel og bagepulver, sigt dette i dejen og vend dejen godt sammen. Skær bananerne i små tern. Kom smeltet smør, banantern og chocolate chips i dejen og rør det godt sammen.

3

Kom dejen i en smurt bradepande, evt. er foret med bagepapir, og bag kagen i 25-30 minutter. Afkøl kagen.

Næringsindhold til opskriften Banankage med Chocolate Chips - uden gluten

Per portion / styk Per 100 g / ml
Energi 547kJ
131kcal
1197kJ
286kcal
Fedt 3.9g 8.5g
Kulhydrat 22g 47g
Protein 2.1g 4.5g