Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Opskrift: Banditkage - grøn mazarinkage

(44)
Bedøm nu Tak for din vurdering!
    (Anbefales ikke)
    (Tilfredsstillende)
    (God)
    (Rigtig god)
    (Fremragende)

En lækker kage til små og store banditter.

18 - 20 portioner

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Banditkage - grøn mazarinkage

1 bradepande; 26 x 19 cm

Kagedej:

175 g smør
175 g sukker
2 æg str. M/L
100 g hvedemel
25 g kartoffelmel
½ tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 pose Dr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)
¼ dl kogende vand
1 tsk. Dr. Oetker Mandelaroma
3 tsk. Dr. Oetker Grøn Konditorfarve

Topping og pynt:

200 g flormelis
1 spsk. varmt vand
Dr. Oetker Blå Konditorfarve
Dr. Oetker Neon krymmel

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 175° C traditionel varme.

2

Kagedej

Rør smør og sukker blødt. Pisk æggene i et ad gangen og rør godt ved højeste hastighed.Sigt hvedemel, kartoffelmel og bagepulver i dejen og rør den sammen med mandler, vand, mandelaroma og grøn konditorfarve.

Fordel dejen i en lille smurt bradepande og bag kagen 28-30 minutter. Mærk efter med en gaffel om kagen er bagt. Så længe der sidder dej på gaflen, er kagen ikke bagt færdig.

3

Topping og pynt

Lav en glasur af flormelis og varmt vand tilsat konditorfarve og fordel den på den afkølede kage. Pynt med krymmel.

Tips og tricks

Med Dr. Oetker Rød konditorfarve i både kagen og glasuren kan du sammen med Princess Lillifee krymmel lave en fin prinsessekage, som pigerne vil elske.

Næringsindhold til opskriften Banditkage - grøn mazarinkage

Per portion / styk Per 100 g / ml
Energi 560kJ
134kcal
1711kJ
409kcal
Fedt 6.6g 20g
Kulhydrat 17g 52g
Protein 1.3g 4g