Flag

Biscotti med chokolade og citron

24 - 28 stk.
Middelsvær
100 minutter
Biscotti er en traditionel, italiensk mandelkiks og denne variation er med chokolade og et hint af citron. De tørre kager er perfekte at dyppe i en drink.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Redskaber
bradepande; 20 x 30 cm

Ingredienser

Dejen
50 gblødt smør
125 gsukker
1 tsk.Dr. Oetker Naturlig Citronaroma
175 ghvedemel
2 tsk.Dr. Oetker Bagepulver
50 gmajsmel
2æg str. M/L
1 poseDr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)
100 ghakket lys chokolade

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Bagepulver
Picture - Dr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)

Tænd ovnen på 160 °C traditionel varme

1

Dejen

50 gblødt smør
125 gsukker
1 tsk.Dr. Oetker Naturlig Citronaroma
175 ghvedemel
2 tsk.Dr. Oetker Bagepulver
50 gmajsmel
2æg str. M/L
1 poseDr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)
100 ghakket lys chokolade

Pisk smør, sukker og Naturlig Citronaroma sammen. Rør sigtet hvedemel, bagepulver og majsmel i massen. Pisk æggene let sammen og rør dem i. Vend til sidst de hakkede mandler og chokolade i dejen.


Del dejen og tril to pølser på ca. 25 cm. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir med god afstand til hinanden. Tryk pølserne flade så hver er ca. 5 cm i bredden.


Bag kagerne midt i ovnen i ca. 20 min.

Bagetid: about 20 Minutes


Afkøl kagerne på en bagerist i 20-25 min. Skær de lune kagestænger i 2 cm brede stykker og læg dem på bagepladen med lidt mellemrum til hinanden.


Bag kagerne midt i ovnen i yderligere 15 min. Afkøl kagerne på en bagerist.