Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Opskrift: Blåbærmuffins med nøddecrumble

(0)
Bedøm nu Tak for din vurdering!
    (Anbefales ikke)
    (Tilfredsstillende)
    (God)
    (Rigtig god)
    (Fremragende)

Kreative muffins, der smager fantastisk.

Ca. 25 stk.

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Blåbærmuffins med nøddecrumble

Springform; Ø 22 cm

Kagedej:

200 g smør
250 g sukker
2 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
4 æg str. M/L
revet skal fra 1 ubehandlet citron
100 g mandelmel
300 g hvedemel
2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
½ dl mælk
250 g blåbær

Nøddecrumble:

75 g hvedemel
75 g smør
100 g rørsukker
1 pose Dr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)
1 pose Dr. Oetker Hasselnøddeflager (50 g)

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 180° C varmluft.

2

Kagedej

Rør smør, sukker og vaniljesukker sammen i en skål. Tilsæt æggene et ad gangen og pisk mindst 1 minut efter hvert æg. Rør mandelmel, sigtet hvedemel og bagepulver i dejen sammen med mælken og vend til sidst forsigtigt bærrene i.

Fordel dejen i muffinformene. Bag kagerne 25-30 minutter. Afkøl kagerne på en bagerist.

3

Nøddecrumble

Hæld melet op i en skål og smuldr smørret heri til konsistensen bliver som rasp. Tilsæt sukker, mandler og hasselnøddeflager og drys blandingen henover kagerne.

Næringsindhold til opskriften Blåbærmuffins med nøddecrumble

Per portion / styk Per 100 g / ml
Energi 1092kJ
261kcal
1562kJ
374kcal
Fedt 15g 21g
Kulhydrat 27g 39g
Protein 4.4g 6.3g