Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Opskrift: Blåbærmuffins - uden gluten og laktose

(3)
Bedøm nu Tak for din vurdering!
    (Anbefales ikke)
    (Tilfredsstillende)
    (God)
    (Rigtig god)
    (Fremragende)

Denne opskrift på blåbærmuffins er et stensikkert hit til kagebordet!

14 - 16 stk.

nem 40 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Blåbærmuffins - uden gluten og laktose

Kagedejen:

125 g laktosefri smør , blødt
250 g sukker
3 æg str. M/L
2 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
1 knsp. salt
200 g rismel
100 g kartoffelmel
1 ½ tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 dl laktosefri mælk
200 g friske eller frosne blåbær
Dr. Oetker Kulørte Muffinforme

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 175° C varmluft.

2

Kagedejen:

Pisk smør og sukker blødt. Pisk æggene i et ad gangen. Tilsæt vaniljesukker og salt. I en anden skål blandes rismel, kartoffelmel og bagepulver godt sammen. Sigt melet i dejen og rør det i sammen med mælken. Vend forsigtigt de friske eller de stadigt frosne bær i dejen.

3

Fordel dejen i muffinformene og bag dem i 18-23 minutter. Afkøl kagerne på en rist.

Tips og tricks:

Vend blåbærrene i lidt mel, fx rismel så synker de ikke til bunds.

Næringsindhold til opskriften Blåbærmuffins - uden gluten og laktose

Per portion / styk Per 100 g / ml
Energi 644kJ
153kcal
1296kJ
308kcal
Fedt 5.7g 12g
Kulhydrat 23g 47g
Protein 1.9g 3.8g