Flag

Blåbærmuffins - uden gluten og laktose

14 - 16 stk.
Nem
60 minutter
Denne opskrift på blåbærmuffins er et stensikkert hit til kagebordet! Bagt helt uden gluten og laktose.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Redskaber
muffinforme

Ingredienser

Kagedejen
125 glaktosefri smør (blødt)
250 gsukker
3æg str. M/L
2 tsk.Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
1 knsp.salt
200 grismel
100 gkartoffelmel
1 ½ tsk.Dr. Oetker Bagepulver
1 dllaktosefri letmælk
200 gfriske eller frosne blåbær

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
Picture - Dr. Oetker Bagepulver

Tænd ovnen på 175 °C varmluft.

1

Kagedejen

1 dllaktosefri letmælk
1 ½ tsk.Dr. Oetker Bagepulver
200 gfriske eller frosne blåbær
100 gkartoffelmel
125 glaktosefri smør (blødt)
250 gsukker
3æg str. M/L
2 tsk.Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
1 knsp.salt
200 grismel

Pisk smør og sukker blødt. Pisk æggene i et ad gangen. Tilsæt vaniljesukker og salt. I en anden skål blandes rismel, kartoffelmel og bagepulver godt sammen. Sigt melblandingen i dejen og bland det i smørret sammen med mælken. Vend forsigtigt de friske eller de stadigt frosne bær i dejen.


Fordel dejen i muffinformene og bag dem i 18-23 min. Afkøl kagerne på en rist.

Bagetid: 18 - 23 Minutes


Tip

Vend blåbærrene i lidt mel, fx rismel inden de blandes i dejen, så synker de ikke til bunds i kagerne.