COOKIES op DR. OETKER website

Hjemmesiden bruger cookies for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke, navigere og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Opskrift: Blomster-cupcakes

(3)
Bedøm nu Tak for din vurdering!
    (Anbefales ikke)
    (Tilfredsstillende)
    (God)
    (Rigtig god)
    (Fremragende)

Kreative cupcakes, der smager fantastisk.

12 - 18 stk.

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Blomster-cupcakes

Kagedej:

175 g smør
200 g sukker
2 tsk. Dr. Oetker Madagascar Bourbon Vaniljesukker
3 æg str. M/L
350 g hvedemel
½ tsk. salt
1 ½ tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 ½ dl mælk
Dr. Oetker Kulørte Muffinforme

Topping og pynt :

250 g flormelis
1 tsk. Dr. Oetker Vaniljearoma
80 g blødt smør
cirka 2 spsk. mælk
Dr. Oetker Rød Konditorfarve

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 200° C traditionel varme.

2

Kagedej

Pisk smør, sukker og vaniljesukker skummende hvidt. Tilsæt æggene ét ad gangen og pisk godt. Tilsæt evt. en lille smule af melet, hvis massen skiller. Sigt hvedemel, salt og bagepulver og bland det i dejen, skiftevis med mælken.

Fordel dejen i formene. Bag kagerne midt i ovnen i 15-20 minutter. Afkøl kagerne på en bagerist.

3

Topping og pynt

Bland flormelis, vaniljearoma og smør i en skål. Pisk blandingen ved lav hastighed i min. 5 minutter. Tilsæt konditorfarve til frostingen får den ønskede farve. Tilsæt mælken lidt ad gangen. Pisk til cremen er let og luftig.

De afkølede kager pyntes med vaniljefrosting og krymmel eller dekorationsblomster. Det er kun fantasien, der sætter grænser for dekorationen.

Tips og tricks

Denne opskriften er en god grundopskrift, der kan varieres alt efter lyst og temperament. Tilsæt fx chokolade, kakaopulver, banan, cocktailbær, blåbær eller rosiner.

Næringsindhold til opskriften Blomster-cupcakes

Per portion / styk Per 100 g / ml
Energi 1040kJ
248kcal
1661kJ
397kcal
Fedt 11g 18g
Kulhydrat 34g 54g
Protein 2.9g 4.7g