COOKIES op DR. OETKER website

Hjemmesiden bruger cookies for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke, navigere og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Opskrift: Brownie - glutenfri og laktosefri

(10)
Bedøm nu Tak for din vurdering!
    (Anbefales ikke)
    (Tilfredsstillende)
    (God)
    (Rigtig god)
    (Fremragende)

En fantastisk opskrift på den klassiske, lækre brownie. Opskriften er uden gluten og laktose.

15 - 18 portioner

nem 40 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Brownie - glutenfri og laktosefri

Redskaber:

Bradepande; 18 x 24 cm

Kagedej:

2 æg str. M/L
200 g sukker
1 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
50 g rismel
25 g kartoffelmel
4 spsk. kakao
½ tsk. Dr. Oetker Bagepulver
½ tsk. salt
1 ¼ dl olie
1 pose Dr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)
50 g valnøddekerner

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 175° C traditionel varme.

2

Kagedej:

Pisk æg, sukker og vaniljesukker lyst og luftigt. I en anden skål blandes, rismel, kartoffelmel, kakao og bagpulver. Sigt de tørre ingredienser i æggemassen og rør salt og olie i. Hak valnøddekernerne og bland dem med de hakkede mandler. Rør halvdelen af nødderne i dejen. Fordel dejen i en bradepande belagt med bagepapir og drys resten af nødderne over kagen.

3

Bag kagen i midten af ovnen i 25-30 minutter. Lad kagen køle af og server den først når den er helt kold.

Tips og tricks

Læs mere om erstatningsmuligheder for gluten på siden, hvor vi har samlet vores bedste tips til chokoladekager.

Næringsindhold til opskriften Brownie - glutenfri og laktosefri

Per portion / styk Per 100 g / ml
Energi 571kJ
136kcal
1940kJ
463kcal
Fedt 8.7g 29g
Kulhydrat 12g 41g
Protein 2g 6.9g