til opskriften Brownie - glutenfri og laktosefri
Bradepande; 18 x 24 cm |
2 | æg str. M/L |
200 g | sukker |
1 spsk. | Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje |
50 g | rismel |
25 g | kartoffelmel |
4 spsk. | kakao |
½ tsk. | Dr. Oetker Bagepulver |
½ tsk. | salt |
1 ¼ dl | olie |
1 pose | Dr. Oetker Hakkede Mandler (50 g) |
50 g | valnøddekerner |
Tænd ovnen på 175° C traditionel varme.
Pisk æg, sukker og vaniljesukker lyst og luftigt. I en anden skål blandes, rismel, kartoffelmel, kakao og bagpulver. Sigt de tørre ingredienser i æggemassen og rør salt og olie i. Hak valnøddekernerne og bland dem med de hakkede mandler. Rør halvdelen af nødderne i dejen. Fordel dejen i en bradepande belagt med bagepapir og drys resten af nødderne over kagen.
Bag kagen i midten af ovnen i 25-30 minutter. Lad kagen køle af og server den først når den er helt kold.
Læs mere om erstatningsmuligheder for gluten på siden, hvor vi har samlet vores bedste tips til chokoladekager.
Per portion / styk | Per 100 g / ml | |
---|---|---|
Energi |
571kJ 136kcal |
1940kJ 463kcal |
Fedt | 8.7g | 29g |
Kulhydrat | 12g | 41g |
Protein | 2g | 6.9g |