Flag

Cakepops hjerter

40 - 45 stk.
Svær
200 minutter
Cakepops er enkle men udtryksfulde kager. Disse er formet som hjerter og pyntet med lyserødt krymmel for et romantisk udseende - perfekte til Valentines.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Redskaber
håndmixer
springform; ø 22 cm
foodprocessor eller minihakker

Ingredienser

Kagedej
3æg str. M/L
250 gsukker
150 gsmør
3 tsk.Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
200 ghvedemel
4 spsk.kakao
1 tsk.Dr. Oetker Bagepulver
1 dlmælk
Smørcreme
40 gblødt smør
2 spsk.mælk
100 gflormelis
4 spsk.kakao
2 tsk.Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
Overtræk og pynt
400 gmørk, lys og/eller hvid chokolade
Dr. Oetker Sweetheart
Lollipoppinde (brug evt. grillspyd af træ)
Flamingo til at stille cakepops'ene ned i

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
Picture - Dr. Oetker Bagepulver
Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
Picture - Dr. Oetker Sweetheart
1

Tænd ovnen på 160° C traditionel varme.

2

Kagedej

3æg str. M/L
250 gsukker
3 tsk.Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
200 ghvedemel
4 spsk.kakao
1 tsk.Dr. Oetker Bagepulver
1 dlmælk

Pisk æg og sukker cremet og luftigt. Rør smør og vaniljesukker i æggemassen. Sigt mel, kakao og bagepulver og rør det i dejen sammen med mælken. Fordel dejen i en springform (Ø 22 cm) beklædt med bagepapir.


Bag kagen nederst i en forvarmet ovn i 50-55 minutter. Kagen må ikke få en hård skorpe. Læg evt. et stykke stanniol over efter 30 minutter i ovnen. Afkøl kagen på en bagerist.

Bagetid: 50 - 55 Minutes

3

Smørcreme

40 gblødt smør
2 spsk.mælk
100 gflormelis
4 spsk.kakao
2 tsk.Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje

Pisk smør, mælk, flormelis, kakao og vaniljesukker sammen til en cremet og blød masse.

4

Den afkølede kage laves til krummer med hænderne. Kom krummerne i en skål og bland smørcremen i. Rør til konsistens er som en romkugle-dej. Form som hjerter i størrelsen Ø 3-4 cm og læg dem på en tallerken.


Smelt lidt af chokoladen over vandbad og dyp den ene ende af pindene inden de stikkes ned i cake pop-kuglerne. Sæt cake pops'ene i køleskabet i 30 minutter.

5

Overtræk og pynt

Dr. Oetker Sweetheart

Smelt resten af chokoladen og overtræk de afkølede cake pops. Pynt med glimmer inden chokoladen størkner.


Tips og tricks

For at få overskuds-chokoladen af din cakepop, holdes den i 45 grader og snurres langsomt rundt, mens du forsigtigt slår på pinden. Sæt cake pops'ene ned i flamingoen og lad chokoladen størkne. Cake pops opbevares i køleskabet og kan holde i op til 5 dage. Dejen tåler frysning. Smag evt. til med rom- eller mandelaroma, eller erstat mælken i smørcremen med hindbærmarmelade