COOKIES op DR. OETKER website

Hjemmesiden bruger cookies for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke, navigere og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Opskrift: Chocolate chips cookies med hasselnødder - uden gluten

(1)
Bedøm nu Tak for din vurdering!
    (Anbefales ikke)
    (Tilfredsstillende)
    (God)
    (Rigtig god)
    (Fremragende)

Hjemmebag, der vækker glæde.

15 - 18 stk.

nem 40 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Chocolate chips cookies med hasselnødder - uden gluten

Cookie-dejen:

100 g blødt smør
120 g brun farin
30 g sukker
1 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
1 æg str. M/L
90 g rismel
½ tsk. salt
½ tsk. Dr. Oetker Natron
90 g glutenfri havregryn
1 pose Dr. Oetker Hasselnøddeflager (50 g)
1 pose Dr. Oetker Chocolate Chips, Dark (100 g)

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 160° C varmluft.

2

Cookie-dejen:

Pisk smør, brun farin, sukker og vaniljesukker sammen. Pisk ægget i. Bland i en anden skål rismel, salt og natron. Sigt dette ned i dejen, tilsæt havregryn og rør det hele godt sammen. Rør hasselnødder og chocolate chips i dejen.

Form dejen til kugler og fordel dem på to bageplader med bagepapir. Tryk kuglerne let flade. Sørg for at der er god afstand mellem kagerne, da de flyder en del ud.

3

Bag kagerne i 15-20 minutter. Lad dem køle et par minutter på pladen og flyt dem derefter over på en rist, hvor de kan afkøle helt.

Næringsindhold til opskriften Chocolate chips cookies med hasselnødder - uden gluten

Per portion / styk Per 100 g / ml
Energi 509kJ
122kcal
1871kJ
447kcal
Fedt 6.5g 24g
Kulhydrat 14g 52g
Protein 1.7g 6.2g