COOKIES op DR. OETKER website

Hjemmesiden bruger cookies for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke, navigere og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Opskrift: Choko-chok-cupcakes

(6)
Bedøm nu Tak for din vurdering!
    (Anbefales ikke)
    (Tilfredsstillende)
    (God)
    (Rigtig god)
    (Fremragende)

Prøv disse lækre chokoladebomber i form af choko-chok-cupcakes.

12 - 15 stk.

for let øvede 40 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Choko-chok-cupcakes

Rørt kagedej:

100 g hvedemel
25 g kakao
150 g sukker
1 tsk. Dr. Oetker Madagascar Bourbon Vaniljesukker
1 ½ tsk. Dr. Oetker Bagepulver
50 g blødt smør
125 ml mælk
1 æg str. M/L
Dr. Oetker Kulørte Muffinforme

Frosting og pynt:

250 g flormelis
25 g kakao
75 g blødt smør
cirka 2 spsk. mælk
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls
Dr. Oetker Choco Mix

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 175° C traditionel varme.

2

Kagedej

Bland sigtet mel, kakao, vanillesukker og bagepulver i en skål. Tilsæt sukker. Smuldr smørret i melblandingen, og rør det sammen, så det ligner revet ost. Rør halvdelen af mælken i melblandingen, og rør til dejen er klumpfri. Pisk resten af mælken sammen med æg, og rør det i dejen. Rør dejen godt sammen og fordel den i muffinformene.

Bag kagerne i 20-25 minutter. Afkøl kagerne på en bagerist.

3

Frosting og pynt

Bland flormelis, kakao og smørret. Pisk det først ved lav hastighed, og tilsæt mælken lidt ad gangen. Pisk til det er let og luftigt, mindst 5 min.

Overtræk de afkølede kager med chokolade icing og dekorer med krymmel.

Næringsindhold til opskriften Choko-chok-cupcakes

Per portion / styk Per 100 g / ml
Energi 712kJ
170kcal
1492kJ
356kcal
Fedt 6.6g 14g
Kulhydrat 26g 54g
Protein 1.8g 3.7g