COOKIES op DR. OETKER website

Hjemmesiden bruger cookies for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke, navigere og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Opskrift: Chokolade Cheesecake

(2)
Bedøm nu Tak for din vurdering!
    (Anbefales ikke)
    (Tilfredsstillende)
    (God)
    (Rigtig god)
    (Fremragende)

Denne lækre drøm af en chokolade cheesecake er en nyfortolket udgave af Liv Martines "den bedste karamelcheesecake", men her er Toffee Saucen erstattet med Dr. Oetker's Choco Sauce. Kagen har fået et fortryllende "skovbunds"-udseende med grønne koraller og "mos"-kager.  

8 - 10 portioner

for let øvede 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Chokolade Cheesecake

Redskaber:

Foodprocessor
Springform; ø 20 cm
Kageplast

Cheesecake-bund:

100 g smeltet smør , saltet
200 g digestive kiks
1 pose Dr. Oetker Chocolate Chips, Dark (100 g)

Cheesecake-chokoladecreme:

2 blade Dr. Oetker Husblas
½ dl sødmælk
75 g Dr. Oetker Choko Dessertsauce
200 g flødeost , neutral
50 g flormelis
2 tsk. Dr. Oetker Vanilla Paste
2 dl piskefløde

Chokolade gelé:

3 blade Dr. Oetker Husblas
2 dl koldt vand
100 g Dr. Oetker Choko Dessertsauce

Koraller:

10 g hvedemel
80 g vand
25 g smagsneutral olie
1 - 2 tsk. Dr. Oetker Concentrated Green Colour

Mos-puder:

20 g hvedemel
20 g sukker
2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 stk. æg str. M/L
Dr. Oetker Concentrated Green Colour (2-3 dråber)

Pynt:

50 g digestive kiks
Dr. Oetker Økologisk Earthy Cocoa krymmel

Tilberedning

Tilberedning

1

Cheesecake-bund

Smelt smørret ved lav varme. Blend kiks til mel i en foodprocessor. Rør smør og kikseblanding sammen med Chocolate Chips.

Foer din springform med bagepapir i bunden og kageplast på siderne. Fordel kiksemassen jævnt i bunden af formen, og pres det godt sammen. Stil bunden i fryseren imens du forbereder ostecremen.

2

Cheesecake-chokoladecreme

Udblød husblas i koldt vand i ca. 10 minutter. Rør sødmælk og Choco Dessertsauce sammen i en lille gryde og opvarm til blandingen er smeltet sammen. Tag gryden af varmen, klem vandet fra husblassen og opløs i chokoladesaucen og lad derefter saucen køle let af.

Rør flødeost, flormelis og Vanilla Paste sammen i en skål. Pisk fløde til en let flødeskum i en anden skål. Rør den let afkølede chokoladesauce i flødeosten. Vend forsigtigt flødeskummen i ostemassen med en dejskraber. Smør ostecremen oven på kiksebunden. Glat ostecremen ud i et jævnt lag. Stil kagen i fryseren i imens du forbereder geléen.

3

Chokolade gelé

Udblød husblas i koldt vand i ca. 10 minutter. Hæld vand og Choco dessertsauce i en lille gryde (hæld evt. lidt af vandet ind i flasken og ryst for at få det sidste af saucen ud). Opvarm til massen er ensartet. Klem vandet fra husblas og opløs i geléen. Sæt skålen i fryseren i ca. 10 minutter. Temperaturen skal falde til omkring 35 °C.

Tag kagen ud af fryseren. Hæld den afkølede chokoladegelé over kagen ved forsigtigt at hælde en tynd stråle ved over en spiseske. Sæt kagen tilbage i fryseren i ca. 10 minutter.

4

Koraller

Rør hvedemel, vand og olie sammen i en skål. Tilsæt Concentrated Green Colour for at farve blandingen grøn. Hæld ca. halvdelen af massen ud på en varm pande, og bag ved jævn varme. Korallen er færdige når olien ikke sprutter længere, den må ikke blive brun. Tag forsigtigt korallen af panden. Placer den på et stykke køkkenrulle. Lad den afkøle og bræk forsigtigt korallen i mindre stykker.

5

Mos-puder

Bland mel, sukker og bagepulver sammen med æg, og tilsæt lidt farve så dejen bliver lysegrøn. Fyld et engangs plastikbæger næsten halvvejs op. Bag i mikroovn i 2 minutter ved fuld effekt. Lad køle og bræk bægeret op. Bræk kagen fra hinanden så det ligner mos-puder.

6

Pynt

Pynt

Pynt kagen med knuste kiks i en halvmåne og placer Earthy Cocoa krymmel, mos-puder og koraller brækket i mindre dele ovenpå.

Næringsindhold til opskriften Chokolade Cheesecake

Per portion / styk Per 100 g / ml
Energi 1728kJ
412kcal
1381kJ
329kcal
Fedt 26g 21g
Kulhydrat 35g 28g
Protein 10g 8g