Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Opskrift: Chokolade-cookies - uden gluten og laktose

(6)
Bedøm nu Tak for din vurdering!
    (Anbefales ikke)
    (Tilfredsstillende)
    (God)
    (Rigtig god)
    (Fremragende)

Hjemmebag, der vækker glæde.

16 - 18 stk.

nem 40 Minutter  Glutenfri  Laktosefri

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Chokolade-cookies - uden gluten og laktose

Cookie-dejen:

125 g laktosefri smør
175 g rørsukker
1 æg str. M/L
100 g rismel
½ tsk. Dr. Oetker Bagepulver
50 g mandelmel
2 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
100 g mørk laktosefri chokolade
1 pose Dr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 160° C traditionel varme.

2

Cookie-dejen:

Rør smør og sukker blødt. Tilsæt ægget. Bland rismel og bagepulver i en skål og sigt det i dejen. Tilsæt mandelmel og vaniljesukker og rør det hele godt sammen. Smelt chokoladen, dette kan gøres i en mikrobølgeovn eller over vandbad. Rør chokoladen i dejen. Vend herefter mandlerne i.

Sæt dejen med to skeer som kugler med god afstand på bageplader med bagepapir. Fordel gerne dejen på to bageplader, da kagerne flyder en del ud. Bag en plade af gangen.

3

Bag kagerne midt i ovnen i 13-16 minutter. Afkøl kagerne 5 minutter på bagepladen, flyt dem derefter over på en bagerist og lad dem afkøle helt. Opbevar kagerne i en kagedåse.

OBS

Mørk chokolade kan indeholde spor af laktose. Hvis kagerne skal være helt laktosefri skal du være opmærksom på at chokoladen du anvender er laktosefri.

Næringsindhold til opskriften Chokolade-cookies - uden gluten og laktose

Per portion / styk Per 100 g / ml
Energi 536kJ
128kcal
1985kJ
474kcal
Fedt 7.8g 29g
Kulhydrat 12g 46g
Protein 1.7g 6.2g