Flag

Chokolade-cookies - uden gluten og laktose

16 - 18 stk.
Nem
60 minutter
Klassiske, sprøde cookies med chokoladestykker men uden gluten og laktose. Perfekte til den gluten- og laktosefri fødselsdag eller som tilbehør til kaffen.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image

Ingredienser

Cookie-dejen
125 glaktosefri smør
175 grørsukker
1æg str. M/L
100 grismel
½ tsk.Dr. Oetker Bagepulver
1 poseDr. Oetker Mandelmel (50 g)
2 tsk.Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
100 glaktosefri, mørk chokolade
1 poseDr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Bagepulver
Picture - Dr. Oetker Mandelmel (50 g)
Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
Picture - Dr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)

Tænd ovnen på 160 °C traditionel varme.

1

Cookie-dejen

125 glaktosefri smør
175 grørsukker
1æg str. M/L
100 grismel
½ tsk.Dr. Oetker Bagepulver
1 poseDr. Oetker Mandelmel (50 g)
2 tsk.Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
100 glaktosefri, mørk chokolade
1 poseDr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)

Rør smør og sukker blødt. Tilsæt ægget. Bland rismel og bagepulver i en skål og sigt det i dejen. Tilsæt mandelmel og vaniljesukker og rør det hele godt sammen. Smelt chokoladen, dette kan gøres i en mikrobølgeovn eller over vandbad. Rør chokoladen i dejen. Vend herefter mandlerne i.


Sæt dejen med to skeer som kugler med god afstand på bageplader med bagepapir. Fordel gerne dejen på to bageplader, da kagerne flyder en del ud. Bag en plade af gangen.

2

Bag kagerne midt i ovnen i 13-16 min. Afkøl kagerne 5 min. på bagepladen, flyt dem derefter over på en bagerist og lad dem afkøle helt. Opbevar kagerne i en kagedåse.

Bagetid: 13 - 16 Minutes


OBS

Mørk chokolade kan indeholde spor af laktose. Hvis kagerne skal være helt laktosefri skal du være opmærksom på at chokoladen du anvender er laktosefri.