COOKIES op DR. OETKER website

Hjemmesiden bruger cookies for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke, navigere og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Opskrift: Chokolade-fudge-cupcakes

(0)
Bedøm nu Tak for din vurdering!
    (Anbefales ikke)
    (Tilfredsstillende)
    (God)
    (Rigtig god)
    (Fremragende)

Kreative cupcakes, med en fyldig smag af chokolade.

12 - 15 stk.

nem 80 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Chokolade-fudge-cupcakes

Kagedej:

60 g mørk chokolade
125 g smør
6 stk. chokolade-fudge-slik/vanilje (kan købes i de fleste bland-selv slikbutikker)
65 g hvedemel
110 g sukker
4 æg str. M/L
1 tsk. Dr. Oetker Vaniljearoma

Topping og pynt:

1 brev Dr. Oetker KageMousse med chokoladesmag
2 ½ dl letmælk

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 165° C varmluft.

2

Kagedej

Hak chokoladen fint. Smelt smørret i en gryde, tag den af varmen og rør hakket chokolade i til det smelter. Lad det køle lidt ned.

Skær chocolatefudge i mindre stykker, vend dem i 2 spsk. af hvedemelet og læg dem til side. Pisk sukker og æg til en luftig masse. Tilsæt sigtet mel og rør det i sammen chokoladesmørret og vaniljearoma. Rør til dejen er jævn og fordel den i muffinformene. Dump fudge-ternene ned oven i dejen.

Bag kagerne 20-25 minutter. Afkøl kagerne på en bagerist.

3

Topping og pynt

Bland brevets indhold med 2½ dl letmælk, pisk med en håndmikser ved lav hastighed i 1 minut og herefter i 4 minutter ved høj hastighed.

Fyld kagemoussen i en sprøjtepose, sprøjt den ud på de afkølede kager. Pynt med Dr. Oetker krymmel eller chokoladefigurer.

Næringsindhold til opskriften Chokolade-fudge-cupcakes

Per portion / styk Per 100 g / ml
Energi 638kJ
152kcal
1557kJ
372kcal
Fedt 9.3g 23g
Kulhydrat 14g 35g
Protein 2.9g 7.2g