Flag

Chokolade-lakrids fudge

30 - 35 portioner
Middelsvær
80 minutter
Denne opskrift på fudge passer perfekt til den søde juletid. Fudgen smager skønt af chokolade og lakrids og så giver mandelstykkerne en knasende effekt.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Redskaber
form; 12 x 18 cm

Ingredienser

Fudgen
100 gmørk chokolade
225 gsukker
1 dlpiskefløde
50 gsmør
25 ghonning
½ - 1 tsk.lakridspulver
1 poseDr. Oetker Mandelsplitter (50 g)

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Mandelsplitter (50 g)
1

Fudgen

100 gmørk chokolade
225 gsukker
1 dlpiskefløde
50 gsmør
25 ghonning
½ - 1 tsk.lakridspulver
1 poseDr. Oetker Mandelsplitter (50 g)

Kom chokolade, sukker, fløde, smør og honning i en gryde og bring det i kog under omrøring.


Lad blandingen koge ved lav varme i 20-25 min. under jævnlig omrøring, så den ikke brænder på. Lad blandingen koge til konsistensen bliver som karamel og tilsæt lakridspulver og mandelsplitter.


Kom den varme karamelblanding i en form penslet med olie og sæt den i køleskabet til den er helt afkølet.


Vend fudgen ud på et skærebræt og skær den ud i tern. Opbevar Chokolade-lakrids fudgen i en tætlukket beholder i køleskabet.


Tip

I stedet for lakridspulver, kan du også lave fudge med lys chokolade og vaniljearoma.