COOKIES op DR. OETKER website

Hjemmesiden bruger cookies for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke, navigere og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Opskrift: Chokolade-muffins med Fudge Chunks

(1)
Bedøm nu Tak for din vurdering!
    (Anbefales ikke)
    (Tilfredsstillende)
    (God)
    (Rigtig god)
    (Fremragende)

Bløde muffins, der kombinerer de bedste smagsvarianter - chokolade og karamel.

20 - 22 stk.

for let øvede 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Chokolade-muffins med Fudge Chunks

Dejen:

100 g smør
125 g mørk chokolade
275 g hvedemel
65 g kakaopulver
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 tsk. Dr. Oetker Natron
¼ tsk. salt
1 pose Dr. Oetker Chocolate Chips, Milk (100 g)
1 pose Dr. Oetker Fudge Chunks (85 g)
2 ½ dl kærnemælk
1 spsk. stærk kaffe
1 tsk. Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
1 tsk. Dr. Oetker Naturlig Karamelekstrakt
2 æg str. M/L (sammenpiskede)
250 g muscovadosukker eller rørsukker
Dr. Oetker Kulørte Muffinforme

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 220˚ traditionel varme. Stil muffinformene klar på en bageplade.

2

Dejen

Smelt smør og chokolade i en gryde ved svag varme under jævnlig omrøring. Tag gryden af varmen og stil den smeltede masse til side.

3

Bland mel, kakaopulver, bagepulver, natron, salt, chocolate chips og fudge chunks sammen i en skål. I en anden skål blandes de våde ingredienser: Kærnemælk, kaffe, vanilje- og karamelekstrakt, den smeltede smør-chokolade-blanding og æg. Rør sukkeret i. Pisk massen et øjeblik så eventuelle klumper i sukkeret opløses.

Lav en fordybning i melblandingen og hæld den flydende masse heri. Vend forsigtigt dejen sammen. Det er vigtigt at dejen ikke røres sammen men vendes.

4

Fordel dejen i muffinformene og bag dem i ovnen på midterste ovnrille i 12-15 minutter. Lad kagerne køle af på en bagerist.

Næringsindhold til opskriften Chokolade-muffins med Fudge Chunks

Per portion / styk Per 100 g / ml
Energi 623kJ
149kcal
1626kJ
388kcal
Fedt 6.3g 16g
Kulhydrat 20g 53g
Protein 2.4g 6.2g