Hak kiksene fint i en foodprocessor eller minihakker. Smelt smørret i en gryde. Bland kiks og smør godt sammen og fordel det jævnt i en springform (ø 20 cm). Tryk overfladen glat med en lille vinkelpalet eller bunden af et glas.
Stil bunden i køleskabet og lad den sætte sig.
Hæld brevet med Choco Dream Icing & Frosting i en skål. Tilsæt den kolde flødeost og pisk med en håndmixer i 4 min.
Pisk flødeskummen let og vend det i flødeostecremen.
Knus kiks i grove stykker og vend dem i cremen så de bliver godt fordelt.
Hæld cremen over den afkølede bund og fordel jævnt med en lille vinkelpalet.
Stil cheesecaken i køleskabet i min. 1 time til den har sat sig.
Pisk fløden til en fast flødeskum med en håndmixer. Kom det i en sprøjtepose med stjernetyl og sprøjt flødeskum rundt på kanten af chokoladecheesecaken.
Stil chokoladekiks oprejst i flødeskummet og drys til sidst med den mørke krymmel fra Black & Gold bøtten.
Dr. Oetker Icing & Frostings kan bruges i et utal af opskrifter.
Prøv også Choco Dream når der skal laves glasur, som i denne opskrift på en klassisk og saftig chokoladekage med nem glasur.
Brug vores variant Juicy Lemon til at bage en nem citronmåne eller sammen med Berry Fantasy i denne finurlige og lækre opskrift på en abstrakt lagkage.
Alle varianterne kan komme i spil i disse cupcakes med nem frosting, hvor der både kan eksperimenteres med forskellige smage i selve cupcaken og i frostingen.
Relaterede opskrifter
Cheesecakes
Cheesecakes
Cheesecakes