COOKIES op DR. OETKER website

Hjemmesiden bruger cookies for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke, navigere og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Opskrift: Chokoladecupcakes med Bourbon-vaniljemousse

(5)
Bedøm nu Tak for din vurdering!
    (Anbefales ikke)
    (Tilfredsstillende)
    (God)
    (Rigtig god)
    (Fremragende)

Med Dr. Oetker KageMousse med Bourbon Vanilje kan du nemt lave dejlige cupcakes med lækker topping.

12 - 15 stk.

nem 40 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Chokoladecupcakes med Bourbon-vaniljemousse

Kagedej :

75 g smør
20 g hakket chokolade
2 æg str. M/L
75 g sukker
80 g hvedemel
½ tsk. Dr. Oetker Bagepulver
2 spsk. kakaopulver
2 spsk. mælk
Dr. Oetker Kulørte Muffinforme

Topping og pynt:

Dr. Oetker krymmel
1 brev Dr. Oetker KageMousse med Bourbon Vanilje
2 ½ dl letmælk

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 180° C varmluft.

2

Kagedej

Smelt smørret i en gryde ved lav varme. Tag gryden af varmen og tilsæt den hakkede chokolade så det hele smelter sammen til en jævn masse.

Pisk æg og sukker skummende hvidt. Rør sigtet hvedemel, bagepulver og kakaopulver i æggemassen sammen med mælken. Vend chokoladesmørret i og fordel dejen i muffinforme.

Bag kagerne i 15 minutter. Afkøl kagerne på en bagerist.

3

Topping og pynt

Bland brevets indhold med mælk. Pisk med en håndmixer ved lav hastighed i 1 minut og herefter i 4 minutter ved høj hastighed til moussen er luftig.

Kom vaniljemoussen i en sprøjtepose. Sprøjt moussen ud på kagerne og pynt med krymmel. Opbevar kagerne i køleskabet efter toppingen er sprøjtet på.

Tip

Du kan sætte dit eget præg på toppingen med konditorfarver, Gelé Farver og Dekorationsfigurer som fx CupCake Daisies og Chocolate Stars. Se mere på www.oetker.dk

Næringsindhold til opskriften Chokoladecupcakes med Bourbon-vaniljemousse

Per portion / styk Per 100 g / ml
Energi 375kJ
90kcal
1286kJ
307kcal
Fedt 5.1g 18g
Kulhydrat 8.9g 31g
Protein 2g 6.8g