COOKIES op DR. OETKER website

Hjemmesiden bruger cookies for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke, navigere og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Opskrift: Chokoladecupcakes med brune bjergkøer

(2)
Bedøm nu Tak for din vurdering!
    (Anbefales ikke)
    (Tilfredsstillende)
    (God)
    (Rigtig god)
    (Fremragende)

Sæt en dato for en hyggelig bagedag med dine børn, niecer eller nevøer. Bag disse smarte chokolade cupcakes med ægte chokolade og brune køer. En fantastisk opskrift hvor børn også kan deltage i den fine udsmykning af kagerne.  

10 - 12 stk.

for let øvede 100 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Chokoladecupcakes med brune bjergkøer

Kagedej:

250 g hvedemel
40 g kakao
2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
½ tsk. salt
2 æg str. M/L
150 g sukker
200 g smeltet smør
2 dl sødmælk
100 g hakket, mørk chokolade
1 pose Dr. Oetker Mandelsplitter (50 g)

Topping :

1 brev Dr. Oetker KageMousse med Bourbon Vanilje
3 tsk. Dr. Oetker Naturlig Hindbærekstrakt
2 ½ dl letmælk

Pynt :

250 g hvid fondant
1 - 2 spsk. kakaopulver
flormelis eller kakaopulver
100 g marcipan
Dr. Oetker Princess Lillifee-krymmel
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 185 °C varmluft.

2

Kagedej

Bland mel, kakao, bagepulver og salt sammen i en skål. Pisk æg og sukker skummende hvidt. Rør smør og mælk i æggemassen. Rør melblandingen i dejen. Vend til sidst hakket chokolade og mandelsplitter i dejen, og fordel den i muffinforme.

Bag kagerne i 18-20 minutter. Afkøl kagerne på en bagerist.

3

Topping

Bland brevets indhold med hindbærekstrakt og mælk. Pisk med en håndmixer ved lav hastighed i 1 minut og herefter i 4 minutter ved høj hastighed til toppingen er luftig.

Fyld toppingen i en sprøjtepose, sprøjt den på kagerne og sæt dem på køl i 20 minutter.

4

Pynt

Ælt fondant med kakaopulver og rul den ud i et tyndt lag. Hænger fondanten fast, kan flormelis eller kakaopulver drysses på bordet. Udstik cirkler og læg én på hver muffin. Modellér horn og ører af fondant, og mulen af marcipan. Sæt delene fast på hver cupcake.

Pynt med stjernerne fra Princess Lillifee i panden og brug Chocolate Silver Pearls som øjne. Sæt det fast med klister af vand og fondant.

Tips og tricks

Hvis du ønsker at lave din egen fondant, finder du opskriften "Hjemmelavet fondant til kreativt kagepynt" på vores hjemmeside.

Næringsindhold til opskriften Chokoladecupcakes med brune bjergkøer

Per portion / styk Per 100 g / ml
Energi 1596kJ
381kcal
1659kJ
396kcal
Fedt 18g 19g
Kulhydrat 49g 51g
Protein 5.3g 5.5g