Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Opskrift: Chokoladekage - glutenfri og laktosefri

(12)
Bedøm nu Tak for din vurdering!
    (Anbefales ikke)
    (Tilfredsstillende)
    (God)
    (Rigtig god)
    (Fremragende)

Chokoladekagen er en sand klassiker, der altid vækker glæde hos store og små, og her får du en opskrift uden gluten og laktose.

20 - 22 portioner

nem 40 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Chokoladekage - glutenfri og laktosefri

1 bradepande; 24 x 38 cm

Kagedejen:

175 g laktosefri smør
25 g kakao
300 g sukker
3 æg str. M/L
2 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
100 g rismel
75 g glutenfri havremel
50 g kartoffelmel
2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 dl laktosefri mælk

Pynt:

200 g flormelis
1 - 3 spsk. varmt vand
Dr. Oetker Party Mix

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 180° C varmluft.

2

Kagedejen:

Smelt smørret i en gryde. Tilsæt kakao og varm det i smørret. Pisk sukker, æg og vaniljesukker cremet og luftigt. Bland rismel, havremel, kartoffelmel og bagepulver i en skål og sigt det i æggemassen. Rør det godt sammen. Rør kakaosmør og mælk i dejen.

3

Kom dejen i en smurt bradepande evt. foret med bagepapir og bag kagen i 25-30 minutter. Afkøl kagen på en bagerist.

4

Pynt:

Lav en glasur af flormelis og vand og fordel den over kagen. Pynt med krymmel.

OBS:

Vær opmærksom på at ikke alt Dr. Oetkers krymmel er uden gluten. Du kan tjekke for allergener på vores hjemmeside under det specifikke produkt.

Tips og tricks

På siden med vores tips til chokoladekager kan du læse mere om, hvilke meltyper du kan erstatte hvedemel med.

Næringsindhold til opskriften Chokoladekage - glutenfri og laktosefri

Per portion / styk Per 100 g / ml
Energi 621kJ
148kcal
1602kJ
382kcal
Fedt 5.7g 15g
Kulhydrat 23g 58g
Protein 1.5g 4g