Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Citron-cupcakes

(0)
Bedøm nu Tak for din vurdering!
    (Anbefales ikke)
    (Tilfredsstillende)
    (God)
    (Rigtig god)
    (Fremragende)

Kreative cupcakes, der smager fantastisk.

14 - 16 stk.

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Citron-cupcakes

Kagedej:

175 g blødt smør
175 g sukker
2 tsk. Dr. Oetker Naturlig Citronekstrakt
3 æg str. M/L
½ dl mælk
150 g hvedemel
2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
50 g mandelmel
1 pose Dr. Oetker Mandelflager (50 g)

Frosting og pynt:

250 g flormelis
100 g blødt smør
1 tsk. Dr. Oetker Naturlig Citronekstrakt
1 - 2 spsk. mælk
Dr. Oetker krymmel

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 175° C traditionel varme.

2

Kagedej

Pisk smør, sukker og citronekstrakt sammen i en skål. Pisk æggene i ét ad gangen og tilsæt mælken. Sigt hvedemel og bagepulver i dejen og rør det hurtigt i sammen med mandelmel.

Fordel dejen i muffinforme og drys med mandelflager.

Bag kagerne midt i ovnen i 20-25 minutter. Afkøl kagerne på en bagerist.

3

Frostning og pynt

Bland flormelis, smør, citronekstrakt og mælk i en skål. Pisk blandingen med en håndmixer i 5 minutter ved høj hastighed for at opnå en luftig frosting. Fyld frostingen i en sprøjtepose med stjernetylle og sprøjt den på de afkølede kager. Pynt med krymmel eller dekorationsfigurer. Det er kun fantasien, der sætter grænser for dekorationen.

Kagerne kan sagtens fryses uden frosting.

Næringsindhold til opskriften Citron-cupcakes

Per portion / styk Per 100 g / ml
Energi 1002kJ
240kcal
1837kJ
439kcal
Fedt 14g 26g
Kulhydrat 25g 45g
Protein 2.7g 5g