Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Opskrift: Cupcake grundopskrift - forslag til fyld

(31)
Bedøm nu Tak for din vurdering!
    (Anbefales ikke)
    (Tilfredsstillende)
    (God)
    (Rigtig god)
    (Fremragende)

Denne grundopskrift er vejen til lækre cupcakes. Bag den som den er eller tilsæt din egen yndlingssmag.

10 - 12 stk.

nem 40 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Cupcake grundopskrift - forslag til fyld

Kagedej:

175 g blødt smør
200 g sukker
2 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
3 æg str. M/L
350 g hvedemel
½ tsk. salt
1 ½ tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 ½ dl mælk
Dr. Oetker Kulørte Muffinforme

Fyld: ekstra vanilje :

1 tsk. Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt eller 1 spsk. Dr. Oetker Madagascar Bourbon vaniljesukker

Fyld: chokolade :

2 spsk. kakao eller 100 g smeltet mørk, lys eller hvid chokolade

Fyld: bær og chokolade :

50 g blåbær eller hindbær
100 g hakket chokolade (hvid, lys eller mørk)

Fyld: triple-chokolade :

50 g hakket, mørk chokolade
50 g hakket, hvid chokolade
50 g hakket, lys chokolade

Fyld: peanuts:

1 tsk. Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
35 g hakkede peanuts (saltede)
40 g hakket, mørk chokolade

Fyld: mandel :

1 tsk. Dr. Oetker Mandelaroma
1 pose Dr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)

Fyld: hindbær velvet :

2 tsk. Dr. Oetker Naturlig Hindbærekstrakt
1 spsk. kakao
1 tsk. Dr. Oetker Rød Konditorfarve
½ dl kærnemælk (bemærk at kærnemælken erstatter vandet i opskriften)

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 200° C traditionel varme.

2

Kagedej

Pisk smør, sukker og vaniljesukker skummende hvidt. Tilsæt æggene et ad gangen, og pisk godt. Tilsæt evt. en lille smule af melet, hvis massen skiller. Sigt hvedemel, salt og bagepulver og bland det i dejen skiftevis med mælken.

Vælg fyld og tilsæt disse ingredienser. Rør dejen sammen (chokolade og bær vendes i dejen), og fordel den i muffinformene.

Bag kagerne midt i ovnen i 20-25 minutter. Afkøl kagerne på en bagerist.

Dekorér kagerne, når de er helt afkølede.

Næringsindhold til opskriften Cupcake grundopskrift - forslag til fyld

Per portion / styk Per 100 g / ml
Energi 1532kJ
366kcal
1685kJ
403kcal
Fedt 20g 21g
Kulhydrat 40g 44g
Protein 6.6g 7.2g