Flag

Cupcakes med citronfrosting

about 12 stk.
Nem
75 minutter
Lækre cupcakes med smag af citron i både dejen og den cremede smørcreme. En rigtig lækker kage, der er frisk og sommerlig.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Redskaber
cupcakeform
Dr. Oetker engangssprøjtepose
stor stjernetyl

Ingredienser

Citroncupcakes
115 gblødt smør
115 gsukker
2æg str. M/L
2 tsk.Dr. Oetker Naturlig Citronaroma
115 ghvedemel
1 tsk.Dr. Oetker Bagepulver
Citronfrosting
110 gblødt smør
175 gflormelis
1 tsk.Dr. Oetker Naturlig Citronaroma
Dr. Oetker Concentrated Yellow Colour

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Bagepulver
Picture - Dr. Oetker Concentrated Yellow Colour

Tænd ovnen på 160 °C varmluft eller 175 °C traditionel varme.

1

Citroncupcakes

115 gblødt smør
115 gsukker
2æg str. M/L
2 tsk.Dr. Oetker Naturlig Citronaroma
115 ghvedemel
1 tsk.Dr. Oetker Bagepulver

Pisk smør og sukker sammen i en skål. Pisk æggene i ét ad gangen, pisk godt efter hvert æg. Rør derefter Naturlig Citronaroma i. Tilsæt sigtet mel og bagepulver og rør det hele sammen. 

Fordel dejen i cupcakeforme, fyld hver form ca. 2/3-dele op.

Bag kagerne i 15-20 minutter til de er gyldenbrune og hæver sig igen, når man trykker let på dem. Lad kagerne køle af på en bagerist.

Bagetid: 15 - 20 Minutes

2

Citronfrosting

Picture - Cupcakes med citronfrosting web step
110 gblødt smør
175 gflormelis
1 tsk.Dr. Oetker Naturlig Citronaroma
Dr. Oetker Concentrated Yellow Colour

Pisk smør og flormelis sammen til det er lyst og luftigt. Tilsæt herefter Naturlig Citronaroma og lidt Concentrated Yellow Colour, indtil smørcremen har den ønskede smag og farve.

Fyld citronfrostingen i en sprøjtepose med en stor stjernetyl. Sprøjt en roset på hver cupcake. 

Pynt evt. hver cupcake med lidt fintrevet citronskal eller en lille citronskive og et mynteblad.