Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Opskrift: Cupcakes med citronfrosting

(1)
Bedøm nu Tak for din vurdering!
    (Anbefales ikke)
    (Tilfredsstillende)
    (God)
    (Rigtig god)
    (Fremragende)

Lækkert hjemmebag, der vækker glæde.

Ca. 12 stk.

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Cupcakes med citronfrosting

Kagedej:

115 g blødt smør
115 g sukker
2 æg str. M/L
2 tsk. Dr. Oetker Naturlig Citronekstrakt
115 g hvedemel
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver

Citronfrosting:

110 g blødt smør
175 g flormelis
1 tsk. Dr. Oetker Naturlig Citronekstrakt
1 tsk. Dr. Oetker Gul Konditorfarve

Pynt:

Dr. Oetker krymmel

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 160° C varmluft eller 175° C traditionel varme.

2

Kagedej

Pisk smør og sukker sammen i en skål. Pisk æggene i ét ad gangen. Rør derefter citronekstrakt i. Tilsæt sigtet mel og bagepulver og rør det hele sammen. Fordel blandingen i muffinformene (ca. en stor skefuld i hver).

Bag kagerne i 15-20 minutter, til de er gyldenbrune og hæver sig igen, når man trykker let på dem. Lad kagerne køle af på en bagerist.

3

Citronfrosting

Rør smør og flormelis sammen. Tilsæt herefter citronekstrakt og gul konditorfarve, til glasuren har den ønskede smag og farve.

4

Pynt

Fyld citronfrostingen i en sprøjtepose. Brug en tylle til store rosetter. Lav en rose udefra og ind mod midten, og slut af med en spids. Pynt med krymmel eller dekorationsfigurer. Det er kun fantasien, der sætter grænser for dekorationen.

Næringsindhold til opskriften Cupcakes med citronfrosting

Per portion / styk Per 100 g / ml
Energi 1237kJ
296kcal
1898kJ
454kcal
Fedt 18g 27g
Kulhydrat 31g 48g
Protein 2.4g 3.7g