Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Opskrift: Cupcakes med hvid chokolade og hindbærtopping

(7)
Bedøm nu Tak for din vurdering!
    (Anbefales ikke)
    (Tilfredsstillende)
    (God)
    (Rigtig god)
    (Fremragende)

Kreative cupcakes, der smager fantastisk.

Ca. 12 stk.

for let øvede 80 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Cupcakes med hvid chokolade og hindbærtopping

Kagedej:

125 g blødt smør
125 g sukker
3 æg str. M/L
100 g mandelmel
100 g hvedemel
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
75 g finthakket hvid chokolade

Topping og pynt:

1 brev Dr. Oetker KageMousse med Bourbon Vanilje
2 ½ dl letmælk
2 tsk. Dr. Oetker Naturlig Hindbærekstrakt
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 180° C Varmluft eller 200° C traditionel varme.

2

Kagedej

Pisk smør og sukker sammen i en skål. Pisk æggene i et ad gangen og pisk mindst 1 minut efter hvert æg. Tilsæt mandelmel, sigtet hvedemel og bagepulver og rør dejen godt. Vend til sidst hakket chokolade i dejen og fordel den i muffinforme.

Bag kagerne i 20-25 minutter og afkøl dem derefter på en bagerist.

3

Topping og pynt

Bland brevets indhold med mælk og hindbærekstrakt. Pisk med en håndmixer ved lav hastighed i 1 minut og herefter i 4 minutter ved høj hastighed til toppingen er luftig.

Fyld toppingen i en sprøjtepose med stjernetylle og sprøjt roser på kagerne ved at holde sprøjteposen lodret og starte i midten af kagen og herefter bevæge tyllen langsomt rundt om den.

Pynt med en enkelt sølvperle.

Tip

På Dr. Oetkers hjemmeside kan du se en film om, hvordan man nemt laver de flotte kagemousse-roser (www.oetker.dk/dk-da/vores-produkter/dekoration/videoer.html).

Næringsindhold til opskriften Cupcakes med hvid chokolade og hindbærtopping

Per portion / styk Per 100 g / ml
Energi 1127kJ
270kcal
1603kJ
384kcal
Fedt 17g 25g
Kulhydrat 23g 32g
Protein 5.2g 7.4g