Tænd ovnen på 180 °C traditionel varme.
Kom stuetempereret smør, sukker, stuetempererede æg og vanilla paste i en skål. Sigt hvedemel og bagepulver i.
Pisk med håndmixer, først kort ved lav hastighed, herefter ved middel hastighed i 1 min. Husk at skrabe kanterne ned, et par gange.
Rør kærnemælk og natron sammen i en skål, indtil det skummer. Tilsæt det i kagedejen. Pisk ved middel hastighed til dejen er ensartet.
Fordel dejen i muffinforme og bag kagerne i 15-18 min.
Bagetid: 15 - 18 Minutes
Hæld indholdet af Icing & Frosting brevet i en skål. Tilsæt kold flødeost og stuetempereret smør og pisk med en håndmixer i 4 min. Kom frostingen i en sprøjtepose med stjernetyl.
Dekorér de færdigbagte cupcakes med frostingen.
Hæld indholdet af Icing & Frosting brevet i en skål. Tilsæt kold flødeost og stuetempereret smør og pisk med en håndmixer i 4 min. Kom frostingen i en sprøjtepose med stjernetyl.
Dekorér de færdigbagte cupcakes med frostingen.
Indholdet af 1 pose Icing & Frosting rækker til sprøjtning af 10-12 cupcakes.
Hvis du ønsker en almindelig smørcreme uden flødeost bruges 125 g blødt smør til 1 pose Icing & Frosting med valgfri smag.
Dr. Oekter Icing & Frosting kan bruges i et utal af opskrifter og fås i t0 smagsvarianter.
Prøv f.eks. at bruge Berry Fantasy i denne lækre og finurlige opskrift på en abstrakt lagkage.
Hvis man mere er til en lækker smag af chokolade, så prøv vores variant Choco Dream i en nem og saftig chokoladekage eller i en no bake chokoladecheesecake.
Relaterede opskrifter
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins
Cupcakes og muffins