COOKIES op DR. OETKER website

Hjemmesiden bruger cookies for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke, navigere og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Opskrift: Dinokage

(3)
Bedøm nu Tak for din vurdering!
    (Anbefales ikke)
    (Tilfredsstillende)
    (God)
    (Rigtig god)
    (Fremragende)

Lækkert hjemmebag, der vækker glæde.

20 - 22 portioner

for let øvede 100 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Dinokage

Kagedej:

250 g smør
250 g sukker
1 spsk. vaniljesukker
4 æg str. M/L
1 tsk. Dr. Oetker Mandelaroma
250 g hvedemel
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 dl mælk

Overtræk og pynt :

200 g flormelis
2 tsk. Dr. Oetker Grøn Konditorfarve
1 spsk. varmt vand
Dr. Oetker krymmel
Chokoladeknapper til øjne og fødder
Dr. Oetker Writing Icing Decór
1 brev Dr. Oetker KageMousse med chokoladesmag
2 ½ dl letmælk

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 180° C varmluft eller 200° C traditionel varme.

2

Kagedej

Pisk smør, sukker og vaniljesukker sammen i en skål. Pisk æggene i et af gangen og rør mindst 1-2 min. for hvert æg, så dejen bliver let og luftig. Tilsæt mandelaroma. Sigt hvedemel samt bagepulver i dejen og rør det sammen med mælk.

Kom dejen i en bradepande beklædt med bagepapir og bag kagen 20-25 minutter. Afkøl kagen på bagerist. Skær kagen ud som en dino(se billedet for inspiration)

3

Overtræk og pynt

Rør flormelis sammen med grøn konditorfarve og lidt vand til en passende konsistens og overtræk kagen. Drys med konfetti, lav fødder og øjne med chokoladeknapper og mund med dekorationsglasur.

Bland posens indhold med 2½ dl letmælk. Pisk med en håndmixer ved lav hastighed i 1 minut og herefter i 4 minutter ved høj hastighed. Fyld kagemoussen i en sprøjtepose og lav takker på dinoen.

Den overskydende kage kan smøres med resten af kagemoussen og fx forstille klipper og sten.

Næringsindhold til opskriften Dinokage

Per portion / styk Per 100 g / ml
Energi 791kJ
189kcal
1640kJ
391kcal
Fedt 8.5g 18g
Kulhydrat 26g 53g
Protein 2.3g 4.7g