COOKIES op DR. OETKER website

Hjemmesiden bruger cookies for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke, navigere og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Opskrift: Drømmekage - uden gluten og laktose

(10)
Bedøm nu Tak for din vurdering!
    (Anbefales ikke)
    (Tilfredsstillende)
    (God)
    (Rigtig god)
    (Fremragende)

Den velkendte smag af kokos og farin - det er ægte Drømmekage.

20 - 22 portioner

nem 60 Minutter  Glutenfri  Laktosefri

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Drømmekage - uden gluten og laktose

1 bradepande; 23 x 33 cm

Kagedejen:

300 g sukker
4 æg str. M/L
50 g laktosefri smør
1 dl laktosefri mælk
190 g rismel
60 g kartoffelmel
2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje

Topping:

125 g laktosefri smør
250 g brun farin
½ dl laktosefri mælk
100 g kokosmel

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 180° C varmluft.

2

Kagedejen:

Pisk sukker og æg cremet og luftigt. Smelt smørret i en gryde og tilsæt mælk. Rør den lune blanding i æggemassen. Bland rismel, kartoffelmel og bagepulver i en skål og sigt det i dejen. Tilsæt vaniljesukker og rør dejen sammen.

3

Kom dejen i en smurt bradepande og bag kagen i 20-25 minutter. Kagen skal have sat sig.

4

Topping:

Imens kagen bager laver du topping. Smelt smør i en gryde. Tilsæt brun farin og mælk og kog det op. Rør dernæst kokosmelet i. Smør den varme kokosblanding på kagen i et jævnt lag. Bag kagen i yderligere 8-10 minutter ved 210° C varmluft.

Lad drømmekagen afkøle i formen.

Næringsindhold til opskriften Drømmekage - uden gluten og laktose

Per portion / styk Per 100 g / ml
Energi 740kJ
176kcal
1679kJ
400kcal
Fedt 7.7g 17g
Kulhydrat 25g 57g
Protein 1.8g 4g