COOKIES op DR. OETKER website

Hjemmesiden bruger cookies for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke, navigere og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Opskrift: Drømmesmåkager - uden gluten og laktose

(0)
Bedøm nu Tak for din vurdering!
    (Anbefales ikke)
    (Tilfredsstillende)
    (God)
    (Rigtig god)
    (Fremragende)

Hjemmebag, der vækker glæde.

30 - 40 stk.

nem 80 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Drømmesmåkager - uden gluten og laktose

Småkagedejen:

100 g laktosefri smør
250 g sukker
2 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
1 dl rapsolie (eller anden olie med neutral smag)
1 tsk. Dr. Oetker Hjortetaksalt
140 g rismel
100 g mandelmel
20 mandler , smuttede

Tilberedning

Tilberedning

1

Småkagedejen:

Rør smør, sukker og vaniljesukker blødt. Tilsæt olien lidt ad gangen. Bland hjortetaksalt og rismel i en skål og sigt det i dejen, tilsæt mandelmel og rør det hele sammen til en sammenhængende dej. Lad dejen hvile ½-1 time i køleskabet.

2

Tænd ovnen på 150° C traditionel varme.

3

Halver mandlerne på langs. Form forsigtigt dejen til kugler på størrelse med en valnød, da dejen er lidt porøs. Læg kuglerne på bageplader med bagepapir. Sørg for at der er plads mellem kagerne, da de flyder ud. Tryk kuglerne lidt flade og tryk en halv mandel fast i hver kage.

4

Bag kagerne, en plade af gangen, midt i ovnen i 18-22 minutter. Afkøl kagerne på en bagerist.

Næringsindhold til opskriften Drømmesmåkager - uden gluten og laktose

Per portion / styk Per 100 g / ml
Energi 324kJ
78kcal
2238kJ
535kcal
Fedt 4.9g 33g
Kulhydrat 7.5g 52g
Protein 0.7g 4.6g