COOKIES op DR. OETKER website

Hjemmesiden bruger cookies for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke, navigere og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Opskrift: Edderkoppe-cupcakes

(1)
Bedøm nu Tak for din vurdering!
    (Anbefales ikke)
    (Tilfredsstillende)
    (God)
    (Rigtig god)
    (Fremragende)

Perfekt til en (u)hyggelig cupcake.

12 - 15 stk.

nem 80 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Edderkoppe-cupcakes

Kagedej:

2 æg str. M/L
180 g sukker
250 g hvedemel
2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
2 tsk. Dr. Oetker Madagascar Bourbon Vaniljesukker
3 spsk. kakao
¼ tsk. salt
2 dl mælk
1 dl olie (smagsneutral, fx. solsikkeolie)
Dr. Oetker Kulørte Muffinforme

Frosting og pynt:

100 g mørk chokolade
200 g flødeost (fx. Philadelphia eller mascarpone)
1 tsk. Dr. Oetker Madagascar Bourbon Vaniljesukker
100 g flormelis
Dr. Oetker Junglekrymmel
Lakridssnørebånd
Dr. Oetker Writing Icing Decór

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 200° C ved traditionel varme.

2

Kagedej

Pisk æg og sukker luftigt. Bland sigtet mel, bagepulver, vaniljesukker, kakao og salt i en skål. Rør melblandingen skiftevis med olien i æggemassen. Rør dejen godt sammen og fordel den i muffinformene.

Bag kagerne i 18-20 minutter.

Afkøl kagerne på en bagerist.

3

Frosting og pynt

Smelt chokoladen over vandbad. Pisk sigtet flormelis og vaniljesukker med flødeost. Tilsæt den smeltede chokolade og pisk ved høj hastighed til cremen er let og luftig.

Fordel creamcheese-frostingen på de afkølede muffins. Dekorer med med sort junglekrymmel, lakridssnører og dekorationsglasur.

Næringsindhold til opskriften Edderkoppe-cupcakes

Per portion / styk Per 100 g / ml
Energi 1119kJ
267kcal
1625kJ
388kcal
Fedt 12g 17g
Kulhydrat 35g 51g
Protein 4.3g 6.2g