Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Opskrift: Efterårs-cupcakes med brombær og chokolade | Liv Martine

(1)
Bedøm nu Tak for din vurdering!
    (Anbefales ikke)
    (Tilfredsstillende)
    (God)
    (Rigtig god)
    (Fremragende)

Livs opskrift på lækre cupcakes med brombær er som skabt til hyggestunder i efterårsferien.

12 - 14 stk.

for let øvede 120 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Efterårs-cupcakes med brombær og chokolade | Liv Martine

Brombærdej:

175 g sukker
100 g smør , stuetempereret
2 tsk. Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
3 æg str. M/L
200 g hvedemel
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
½ tsk. salt
1 pose Dr. Oetker Chocolate Chips, Dark
150 g brombær , friske eller frosne
1 dl mælk

Chokoladefrosting:

100 g mørk chokolade
1 dl fløde
100 g smør , stuetempereret

Modelleringschokolade:

50 g chokolade
15 g Dr. Oetker Flydende Glukose

Pynt:

1 pose Dr. Oetker Hakkede Mandler

Tilberedning

Tilberedning

1

Brombærdej

Tænd ovnen på 200° C traditionel varme.

2

Pisk sukker, smør og vaniljeekstrakt sammen til en luftig masse. Pisk et æg i ad gangen, og husk at piske godt mellem hvert æg. Bland mel, bagepulver, salt, chokolade og brombær sammen i en skål og vend det i dejen. Mas gerne bærrene lidt, så de fordeler sig godt i dejen. Vend til sidst mælken i dejen og fordel den i muffinformene.

3

Bag kagerne midt i ovnen i 17-22 minutter til de er gyldne.

4

Chokoladefrosting

Varm fløden op til lige under kogepunktet og hæld det af to omgange over chokoladen til den er smeltet. Afkøl chokolademassen i køleskaber. Pisk smørret luftigt, vend det sammen med den afkølede chokolademasse og pisk kort sammen. Kom frostingen i en sprøjtepose med stjernetylle.

5

Modelleringschokolade

Smelt chokoladen over et vandbad og lad den køle en smule. Tilsæt flydende glukose og rør rundt til det samler sig og får en lettere grynet konsistens. Rul massen ud mellem to stykker bagepapir og lad det køle kort. Udstik blade med en udstikker eller skær det efter en printet skabelon.

6

Pynt

Sprøjt chokoladefrosting på de afkølede muffins og pynt med chokoladeblade og hakkede mandler.

Næringsindhold til opskriften Efterårs-cupcakes med brombær og chokolade | Liv Martine

Per portion / styk Per 100 g / ml
Energi 1141kJ
273kcal
1598kJ
382kcal
Fedt 17g 24g
Kulhydrat 25g 35g
Protein 3.8g 5.4g