Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Opskrift: Engelske fekager

(1)
Bedøm nu Tak for din vurdering!
    (Anbefales ikke)
    (Tilfredsstillende)
    (God)
    (Rigtig god)
    (Fremragende)

Kreative cupcakes, der smager fantastisk.

Ca. 10 stk.

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Engelske fekager

Kagedej:

110 g smør
110 g sukker
2 æg str. M/L
1 tsk. Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
110 g hvedemel
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
Dr. Oetker Kulørte Muffinforme

Topping og pynt:

100 g flormelis
1 spsk. vand
Dr. Oetker Neon krymmel

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 160° C varmluft eller 175° C traditionel varme.

2

Kagedej

Pisk smør og sukker sammen i en skål, til det er let og luftigt. Pisk æg og vaniljeekstrakt i blandingen lidt efter lidt. Sigt mel og bagepulver i dejen og rør det forsigtigt sammen.

Fordel dejen i muffinforme og bag kagerne i 15-20 minutter midt i ovnen. Tag kagerne ud af ovnen, og afkøl dem på en bagerist.

3

Topping og pynt

Rør flormelis og vand sammen til glasur. Pynt kagerne med glasur, og dekorer dem derefter med neonkrymmel.

Næringsindhold til opskriften Engelske fekager

Per portion / styk Per 100 g / ml
Energi 932kJ
223kcal
1602kJ
383kcal
Fedt 10g 18g
Kulhydrat 29g 50g
Protein 2.8g 4.7g