COOKIES op DR. OETKER website

Hjemmesiden bruger cookies for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke, navigere og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Opskrift: Espresso-marcipan-cupcakes

(0)
Bedøm nu Tak for din vurdering!
    (Anbefales ikke)
    (Tilfredsstillende)
    (God)
    (Rigtig god)
    (Fremragende)

En lækker, rund smag af kaffe kombineret med den skønne smag af marcipan.

12 - 15 stk.

nem 80 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Espresso-marcipan-cupcakes

Kagedej:

125 g blødt smør
125 g sukker
3 æg str. M/L
100 g revet marcipan
2 tsk. instant espresso
2 spsk. kogende vand
50 g creme fraiche 18 %
150 g hvedemel
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
¼ tsk. Dr. Oetker Natron

Topping og pynt:

1 spsk. instant espresso
1 spsk. kogende vand
250 g flødeost (fx. Philadelphia eller mascarpone)
125 g flormelis

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 160° C varmluft.

2

Kagedej

Rør smør og sukker blødt. Pisk æggene i et ad gangen. Rør revet marcipan i dejen. Opløs espresso i kogende vand, og rør det i dejen sammen med cremefraiche. Vend sigtet hvedemel, bagepulver og natron i dejen. Rør dejen sammen og fordel den i muffinformene.

Bag kagerne i 20-25 minutter.

Afkøl kagerne på en bagerist.

3

Topping og pynt

Opløs espresso i kogende vand og lad det køle af. Rør espresso, mascarpone og flormelis sammen, og lad cremen hvile mens kagerne køler helt af.

Overtræk de afkølede kager med espresso topping og pynt med chokoladefigurer eller Dr. Oetker krymmel.

Næringsindhold til opskriften Espresso-marcipan-cupcakes

Per portion / styk Per 100 g / ml
Energi 924kJ
221kcal
1475kJ
352kcal
Fedt 13g 20g
Kulhydrat 23g 37g
Protein 3.9g 6.2g