Pisk æggeblommer og flormelis til en luftig æggesnaps. Vend karamelaroma forsigtigt i.
Pisk flødeskummen til den danner lette toppe og vend forsigtigt æggesnapsen deri.
Del ismassen i fire lige store dele og hæld dem i hver sin skål. Tilsæt en forskellig konditorfarve til hver skål. Rør forsigtigt rundt i hver isblanding indtil farven er jævnt fordelt i blandingen.
Kom skiftevis ca. en spsk. af hver af de fire farver af ismasse i en stor frysegnet beholder på ca. 1 liter, fortsæt indtil alle blandingerne er brugt op. Når formen er fyldt trækkes enden af et sugerør eller skaftet på en kniv eller gaffel i snirkler gennem massen så den bliver marmoreret.
Kom isen i fryseren i mindst 4 timer.
Tag isen ud af fryseren 5-10 minutter før servering. Dette gør det nemmere at lave kugler af isen. Pynt isen med krymmel efter ønske.
Relaterede opskrifter
Desserter
Desserter
Desserter
Desserter
Cupcakes og muffins
Desserter
Desserter
Desserter
Desserter
Forb. :270 minutterabout 1 liter