COOKIES op DR. OETKER website

Hjemmesiden bruger cookies for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke, navigere og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Opskrift: Fastelavns snurrer - Snoede boller med Appelsin Remonce

recipe-Fastelavns snurrer - Snoede boller med Appelsin Remonce
(0)
Bedøm nu Tak for din vurdering!
    (Anbefales ikke)
    (Tilfredsstillende)
    (God)
    (Rigtig god)
    (Fremragende)

Et twist på de klassiske kanelsnurrer – festlig farvet bolledej i regnbue farver med Dr. Oetkers nye koncentrerede farver og appelsinremonce med revet appelsinskal. Perfekt til fastelavn og børnefødselsdag.

Ca. 15 - 18 stk.

for let øvede 70 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Fastelavns snurrer - Snoede boller med Appelsin Remonce

Farvet Gærdej:

100 g smeltet smør
½ dl varmt vand
50 g gær
600 g hvedemel
3 spsk. Dr. Oetker Økologisk Vaniljesukker
2 dl letmælk
1 tsk. Dr. Oetker Concentrated Blue Colour
1 tsk. Dr. Oetker Concentrated Green Colour
1 tsk. Dr. Oetker Concentrated Red Colour
1 tsk. Dr. Oetker Concentrated Yellow Colour

Appelsin Remonce:

150 g hvidt sukker
150 g blødt smør
2 breve Dr. Oetker Revet Appelsinskal (1 pakke af 2 breve)

Tilberedning

Tilberedning

1

Farvet Gærdej

Smelt smør og lad det køle en smule af. Tilsæt vand og opløs gæren i blandingen.

Tilsæt hvedemel, vaniljesukker og mælk. Ælt dejen grundigt.

Del den op i 4 lige store portioner. Tilsæt farve efter ønske og ælt dejen godt igennem. Stil dejen til hævning i 30 min.

2

Appelsin Remonce

Lav din appelsin remonce imens dejen hæver. Bland sukker, smør og revet appelsinskal sammen til en ensartet masse.

3

Snoning

Tænd ovnen på 185° C varmluft. Rul hver af de fire deje ud som fire rektangeler på ca. 35 x 20 cm, som ligges sammen med en 1/3 af remoncen mellem hver plade dej.

Skær 2 cm. brede strimler ud fra den brede led. Sno hver strimmel til en spiral. Vrid strimlen rundt om sig selv til der dannes en bolle. Se videoen oven over.

4

Bagning

Bag de farverige boller ca. 12-15 min. ved 185° C. Server dem lune eller afkølede

Næringsindhold til opskriften Fastelavns snurrer - Snoede boller med Appelsin Remonce

Per portion / styk Per 100 g / ml
Energi 833kJ
213kcal
1637kJ
417kcal
Fedt 8.8g 17g
Kulhydrat 27g 52g
Protein 3.3g 6.5g