Flag

Fedtebrød

45 - 50 stk.
Nem
75 minutter
Denne lækre kageopskrift kan bruges året rundt, men som julebag smager den ekstra godt.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image

Ingredienser

Dejen
200 ghvedemel
½ tsk.Dr. Oetker Hjortetaksalt
revet skal fra ½ ubehandlet citron
200 gkoldt smør
100 gsukker
100 gkokosmel
Romglasur
100 gflormelis
2 tsk.varmt vand
2 tsk.Dr. Oetker Romaroma
Pynt
Dr. Oetker Party Mix

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Hjortetaksalt
Picture - Dr. Oetker Romaroma
Picture - Dr. Oetker Party Mix

Tænd ovnen på 175 °C traditionel varme.

1

Dejen

200 ghvedemel
½ tsk.Dr. Oetker Hjortetaksalt
revet skal fra ½ ubehandlet citron
200 gkoldt smør
100 gsukker
100 gkokosmel

Bland hvedemel, hjortetaksalt og revet citronskal i en skål. Smuldr smørret i dejen. Tilsæt sukker og kokosmel, og ælt dejen sammen


Del dejen i 3, tril hver del i lange stænger, og læg dem på en bageplade. Tryk stængerne flade, og bag dem midt i ovnen i 12-14 min.

Bagetid: 12 - 14 Minutes

2

Pynt

100 gflormelis
2 tsk.varmt vand
2 tsk.Dr. Oetker Romaroma
Dr. Oetker Party Mix

Lav glasur af flormelis, varmt vand og romaroma, overtræk stængerne med glasur, mens de stadig er lune, og drys med krymmel. Skær straks stængerne i snitter, og afkøl dem på en bagerist.


Glasuren skal være helt størknet, inden småkagerne lægges i en kagedåse. Brug evt. bagepapir mellem hvert lag af småkager for at forhindre, at de klister sammen.