Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Opskrift: Flagermus-cupcakes

(1)
Bedøm nu Tak for din vurdering!
    (Anbefales ikke)
    (Tilfredsstillende)
    (God)
    (Rigtig god)
    (Fremragende)

Lav disse frygtindgydende Flagermus-cupcakes til Halloween.

Ca. 12 stk.

for let øvede 80 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Flagermus-cupcakes

Kagedejen:

150 g blødt smør
150 g sukker
3 æg str. M/L
½ dl mælk
175 g hvedemel
2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 tsk. Dr. Oetker Rød Konditorfarve
2 tsk. Dr. Oetker Naturlig Hindbærekstrakt
2 spsk. kakao
1 - 2 tsk. Dr. Oetker Naturlig Lakridsekstrakt

Frosting og pynt:

150 g mørk chokolade
Flormelis
Dr. Oetker konditorfarve ; sort, rød og gul
Dr. Oetker Neon krymmel
Dr. Oetker Writing Icing Decór

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 175° C varmluft.

2

Kagedejen:

Pisk smør og sukker blødt og cremet. Pisk æggene i et af gangen og pisk mindst 1 minut efter hvert æg. Rør mælk i æggemassen sammen med sigtet hvedemel og bagepulver. Bland rød konditorfarve og hindbærekstrakt i ¼ af dejen. Bland kakao og lakridsekstrakt i resten af dejen.

Fordel halvdelen af kakaodejen i muffinformene. Kom en skefuld hindbærdej i hver form og fordel derefter resten af kakaodejen i formene.

3

Bag kagerne 20-25 minutter. Afkøl kagerne på en bagerist.

4

Frosting og pynt:

Smelt chokoladen over vandbad og kom den i en pose. Klip hul i hjørnet og sprøjt chokoladen ud på bagepapir så det ligner vinger og små trekantede ører. Sæt dem køligt til de er helt stivnet.

Rør en rød, orange og sort glasur af flormelis og konditorfarve. Pynt dine cupcakes som vist på billedet og servér de uhyggelige flagermus.

Næringsindhold til opskriften Flagermus-cupcakes

Per portion / styk Per 100 g / ml
Energi 1319kJ
315kcal
1643kJ
392kcal
Fedt 17g 21g
Kulhydrat 35g 43g
Protein 5g 6.2g