COOKIES op DR. OETKER website

Hjemmesiden bruger cookies for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke, navigere og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Opskrift: Frosting eller icings

(45)
Bedøm nu Tak for din vurdering!
    (Anbefales ikke)
    (Tilfredsstillende)
    (God)
    (Rigtig god)
    (Fremragende)

Lækkert topping til dine cupcakes i mange smagsvarianter.

Ca. 12 portioner

nem 20 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Frosting eller icings

Chokoladefrosting:

250 g flormelis
25 g kakao
1 tsk. Dr. Oetker Vaniljearoma
80 g blødt smør
cirka 2 spsk. mælk

Vaniljefrosting:

250 g flormelis
1 tsk. Dr. Oetker Vaniljearoma
75 g blødt smør
Dr. Oetker konditorfarve
cirka 2 spsk. mælk (undlades ved brug af konditorfarve)

Creamcheese-frosting:

320 g flormelis
50 g blødt smør
125 g flødeost
Dr. Oetker konditorfarve

Dr. Oetker KageMousse som frosting:

1 brev Dr. Oetker KageMousse med chokoladesmag eller jordbærsmag
2 - 2 ½ dl letmælk

Royal icing, også kaldet glasur med æggehvider:

2 bægre pasteuriserede æggehvider
2 tsk. citronsaft
330 g flormelis
Dr. Oetker konditorfarve

Tilberedning

Tilberedning

Kært barn har mange navne. Frosting og icings betyder det samme. Frosting er den amerikanske betegnelse, og icing er den engelske betegnelse. Fremover bruges den amerikanske betegnelse, da det er her Cupcake-trenden kommer fra. Frosting kan bestå af forskellige ingredienser. De mest almindelige er smør eller flødeost blandet med flormelis. Her finder du Dr. Oetkers bud på forskellige frostings til at overtrække cupcakes med. (Passer til 12 cupcakes)

Alle opskrifter er lave til 12 cupcakes, men det er jo individuelt hvor meget overtræk man kan lide. Derfor er ingredienserne vejledende til overtræk af ca. 12 cupcakes.

Cupcakes dekoreret med icing eller frosting bør opbevares køligt.

1

Chokolade frosting

Bland flormelis, kakao, aroma og smør i en skål. Pisk blandingen med en håndmixer ved lav hastighed mens mælken tilsættes. Pisk i 5 minutter ved høj hastighed til cremen er let og luftig. Hvis frostingen er for tynd, kan mere flormelis tilsættes.

2

Vaniljefrosting

Bland flormelis, aroma og smør i en skål. Pisk blandingen med en håndmixer ved lav hastighed og tilsæt konditorfarve indtil den ønskede farve er opnået (brug mælk hvis der ikke bruges konditorfarve). Pisk i 5 minutter ved høj hastighed til cremen er let og luftig. Hvis frostingen er for tynd, kan mere flormelis tilsættes.

3

Creamcheese-frosting

Bland flormelis, smør og flødeost i en skål. Pisk med en håndmixer ved lav hastighed. Tilsæt eventuelt konditorfarve og pisk i 5 minutter ved høj hastighed til cremen er let og luftig. Hvis creamcheese frostingen er for tynd kan mere flormelis tilsættes.

4

Dr. Oetker KageMousse som frosting

Bland posens indhold med 2-2½ dl letmælk (se tilberedningen på bagsiden af emballagen), pisk med en handmixer, først ved lavhastighed i 1 minut, herefter i 4 minutter ved høj hastighed. Det er vigtigt at piske kagemoussen i det antal minutter som er angivet for at opnå den rette konsistens.

5

Royal icing, også kaldet glasur med æggehvider

Fordelen ved at bruge glasur lavet af æggehvider er, at glasuren bliver rigtig flot og blank i overfladen. Desuden er den nem at arbejde med. Når den er påført kagen vil glasuren størkne, så hvis der skal dekoreres med krymmel skal det på inden glasuren er størknet.

Pisk æggehvider og citronsaft med en håndmikser, piske herefter flormelis og eventuelt konditorfarve sammen med æggehviderne. Denne icing skal anvendes straks efter den er lavet, ellers skal den opbevares i en luft tæt beholder, da glasuren bliver hård hvis den udsættes for luft.

Tips og tricks

Vi har samlet vores bedste tips til frosting, hvor du fx kan læse hvordan du får en luftig frosting.

Næringsindhold til opskriften Frosting eller icings

Per portion / styk Per 100 g / ml
Energi 2560kJ
611kcal
1697kJ
405kcal
Fedt 20g 13g
Kulhydrat 104g 69g
Protein 3.4g 2.3g