Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Opskrift: Fyldte jordbærmuffins

(1)
Bedøm nu Tak for din vurdering!
    (Anbefales ikke)
    (Tilfredsstillende)
    (God)
    (Rigtig god)
    (Fremragende)

Hjemmebag, der vækker glæde.

12 - 15 stk.

for let øvede 80 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Fyldte jordbærmuffins

Kagedej:

125 g blødt smør
150 g sukker
1 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
3 æg str. M/L
½ dl mælk
225 g hvedemel
1 ½ tsk. Dr. Oetker Bagepulver
Dr. Oetker Kulørte Muffinforme

Fyld og pynt:

250 g friske jordbær
¼ l piskefløde
150 g flormelis
Dr. Oetker Rød Konditorfarve

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 175° C varmluft.

2

Kagedej

Rør smør, sukker og vaniljesukker blødt. Pisk æggene i et ad gangen. Rør mælk i æggemassen, og sigt hvedemel samt bagepulver i dejen. Rør dejen godt sammen og fordel den i muffinformene.

Bag kagerne i 20-25 minutter. Afkøl kagerne på en bagerist.

3

Fyld og pynt

Skyl bærrene (gem ca.4-5 jordbær som bruges til at dekorere cupcaken med). Skær bærrene i mindre stykker. Pisk fløden til skum, og vend jordbærrene i. Smag til med lidt flormelis.

Skær toppen af kagerne, lav en fordybning i kagen ved at fjerne lidt af kagen med en ske. Fordel jordbærskummet i kagerne, læg låg på.

Bland resten af flormelissen med rød konditorfarve og dæk låget med glasur og pynt med jordbær.

Næringsindhold til opskriften Fyldte jordbærmuffins

Per portion / styk Per 100 g / ml
Energi 928kJ
222kcal
1289kJ
308kcal
Fedt 12g 16g
Kulhydrat 26g 36g
Protein 2.9g 4g