Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Opskrift: Gåsebryst - uden gluten

(1)
Bedøm nu Tak for din vurdering!
    (Anbefales ikke)
    (Tilfredsstillende)
    (God)
    (Rigtig god)
    (Fremragende)

Lækkert hjemmebag, der vækker glæde.

10 - 12 stk.

for let øvede 80 Minutter  Glutenfri

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Gåsebryst - uden gluten

Dejen:

4 æg str. M/L
175 g sukker
2 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
50 g mandelmel
40 g kartoffelmel
40 g rismel
2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver

Fyld:

300 g hindbærmarmelade
1 brev Dr. Oetker Bagestabil Kagecreme
4 dl letmælk
½ l piskefløde
200 g marcipan
Flormelis til udrulning af marcipan

Pynt:

Dr. Oetker krymmel

1 bageplade; 30 x 40 cm

Tilberedning

Tilberedning

1

Dejen:

Tænd ovnen på 200° C traditionel varme.

2

Pisk æg, sukker og vaniljesukker skummende hvidt. Bland mandelmel, kartoffelmel, rismel og bagepulver i en skål, og vend det i æggemassen af et par gange. Fordel dejen jævnt på en bageplade beklædt med bagepapir.

Bag bunden midt i ovnen i 10-12 minutter til den er gyldenbrun.

3

Drys bunden med sukker, vend den hurtigt over på et nyt stykke bagepapir og træk forsigtigt bagepapiret af. Afkøl bunden, skær den i 2 lange stænger og læg dem i forlængelse af hinanden.

Smør bundene med hindbærmarmelade.

4

Fyld:

Bland cremepulveret med mælk. Pisk blandingen med en håndmixer i 1 minut. Cremen er ret fast. Pisk fløden til flødeskum. Vend flødeskummen i cremen og pisk kort med en håndmixer for at undgå klumper. Gem lidt af fyldet til pynt og fordel resten på midten af stangen oven på marmeladen (brug evt. en sprøjtepose). Rul marcipanen ud med en kagerulle mellem to stykker plast eller bagepapir. Brug evt. lidt flormelis så marcipanen nemmere slipper plasten. Læg marcipanen hen over cremen og tryk den fast. Skær stangen i passende stykker.

5

Pynt:

Pynt hvert gåsebryst men creme-rosette og hjerter.

OBS:

Vær opmærksom på at ikke alt Dr. Oetkers krymmel er glutenfrit. Du kan tjekke for allergener på vores hjemmeside under det specifikke produkt.

Næringsindhold til opskriften Gåsebryst - uden gluten

Per portion / styk Per 100 g / ml
Energi 1476kJ
352kcal
1374kJ
328kcal
Fedt 18g 16g
Kulhydrat 43g 40g
Protein 4.7g 4.4g