COOKIES op DR. OETKER website

Hjemmesiden bruger cookies for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke, navigere og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Opskrift: Gulerodscupcakes

(0)
Bedøm nu Tak for din vurdering!
    (Anbefales ikke)
    (Tilfredsstillende)
    (God)
    (Rigtig god)
    (Fremragende)

Hjemmebag, der vækker glæde.

12 - 15 stk.

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Gulerodscupcakes

Kagedej:

210 g blødt smør
100 g sukker
2 æg str. M/L
110 g revet gulerod
200 g æblemos
140 g hvedemel
1 ½ tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 tsk. stødt kanel
½ tsk. kardemomme
1 pose Dr. Oetker Hasselnøddeflager (50 g)

Topping:

180 g flødeost (stuetemperatur)
180 g smør (stuetemperatur)
225 g flormelis
Dr. Oetker Classic Violet Cake Decoration

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 180° C varmluft.

2

Kagedej

Rør smør og sukker blødt. Pisk æggene i et ad gangen. Tilsæt revet gulerod og æblemos. Rør sigtet hvedemel, bagepulver, kanel og kardemomme i æggemassen, tilsæt hasselnøddeflagerne. Rør til dejen er jævn og fordel den i muffinformene.

Bag kagerne i 25-28 minutter. Afkøl kagerne på en bagerist.

3

Topping

Pisk flødeost og smør sammen til det bliver en jævn og cremet masse. Rør flormelis i. Kom cremen i en sprøjtepose og opbevar den på køl til kagerne skal pyntes. Sprøjt cremen på de afkølede kager og pynt med Violet kagepynt.

Næringsindhold til opskriften Gulerodscupcakes

Per portion / styk Per 100 g / ml
Energi 1337kJ
319kcal
1611kJ
385kcal
Fedt 22g 27g
Kulhydrat 27g 32g
Protein 3.4g 4.1g