COOKIES op DR. OETKER website

Hjemmesiden bruger cookies for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke, navigere og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Opskrift: Halloween-cupcakes

(1)
Bedøm nu Tak for din vurdering!
    (Anbefales ikke)
    (Tilfredsstillende)
    (God)
    (Rigtig god)
    (Fremragende)

Du kan lave skræmmende gode cupcakes til Halloween, der med sikkerhed vil vække glæde hos store og små.

12 - 15 stk.

for let øvede 100 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Halloween-cupcakes

Kagedej:

150 g blødt smør
175 g sukker
1 spsk. Dr. Oetker Madagascar Bourbon Vaniljesukker
2 æg str. M/L
225 g hvedemel
2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
2 dl mælk
Dr. Oetker Rød Konditorfarve
Dr. Oetker Gul Konditorfarve

Topping og pynt:

250 g flormelis
75 g smør
2 spsk. mælk
1 tsk. Dr. Oetker Vaniljearoma
Dr. Oetker Blå Konditorfarve
Dr. Oetker Gul Konditorfarve
Dr. Oetker Rød Konditorfarve
Dr. Oetker Neon krymmel
Dr. Oetker Writing Icing Decór
Chokoladeknapper
Lakridssnørebånd

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 175° C varmluft.

2

Kagedej

Rør smør, sukker og vaniljesukker sammen i en skål. Pisk æggene i et ad gangen, hvis dejen skiller tilsættes en smule af melet. Rør sigtet hvedemel og bagepulver i dejen. Tilsæt mælk. Farv dejen orange med gul og rød konditorfarve til den bliver flot orange. Rør dejen godt sammen og fordel den i muffinformene.

Bag kagerne i 20-25 minutter.

Lad kagerne afkøle på en bagerist.

3

Topping og pynt

Bland flormelis, aroma og tilsæt konditorfarve og smør i en skål. Pisk blandingen med en håndmixer ved lav hastighed mens mælken tilsættes. Pisk i 5 minutter ved høj hastighed til cremen er let og luftig. Hvis frostingen er fortynd, kan mere flormelis tilsættes.

Overtræk kagerne med henholdsvis orange og blå frosting og dekorer med krymmel, dekorationsglasur, lakridssnørrer og chokoladeknapper.

Tips og tricks

Dejen kan farves med forskellige konditorfarver. Lav fx. en rød variant og dekorer med rød dekorationsglasur for at få en blodig cupcake, der passer perfekt til Halloween eller andre skræmmende begivenheder.

Næringsindhold til opskriften Halloween-cupcakes

Per portion / styk Per 100 g / ml
Energi 1039kJ
248kcal
1694kJ
404kcal
Fedt 11g 18g
Kulhydrat 35g 57g
Protein 2.2g 3.5g