Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Opskrift: Halloween hjernecupcakes

recipe-Halloween hjernecupcakes
(1)
Bedøm nu Tak for din vurdering!
    (Anbefales ikke)
    (Tilfredsstillende)
    (God)
    (Rigtig god)
    (Fremragende)

Disse uhyggelige cupcakes med hjerner er nemme og hurtige at lave til en sjov og skræmmende Halloween temafest.

20 - 24 stk.

for let øvede 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Halloween hjernecupcakes

Redskaber:

20 - 24 stk. Dr. Oetker Kulørte Muffinforme
1 stk. Sprøjteposer
Sprøjtetyl; stor stjerne

Kagedejen:

200 g græskar
325 g hvedemel
1 spsk. Dr. Oetker Kagekrydderi - svarende til 3 tsk.
½ tsk. fint salt
1 spsk. Dr. Oetker Bagepulver - svarende til 3 tsk.
½ tsk. Dr. Oetker Natron
110 g blødt smør
210 g sukker
50 g brun farin
2 stk. æg str. M/L
1 ¾ dl letmælk

Karamelmousse:

1 brev Dr. Oetker KageMousse med Bourbon Vanilje
2 ½ dl letmælk
1 tsk. Dr. Oetker Naturlig Karamelekstrakt
½ - 1 tsk. Dr. Oetker Concentrated Red Colour

Pynt:

1 tube Dr. Oetker Pynteglasur, rød
1 tsk. Dr. Oetker Concentrated Red Colour

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 190 °C traditionel varme.

1

Dejen

Skær græskar i små tern og kog dem møre med lidt vand i ca. 10 minutter. Hæld det meste vand fra og mos til puré.

Bland mel, kagekrydderi, salt, bagepulver og natron sammen i en stor skål, og rør blandingen sammen med et piskeris så klumper undgåes.

I en anden skål piskes smør, sukker og farin lyst og luftigt med en håndmikser. Tilsæt æggene et ad gangen, og pisk godt imellem hvert æg.

Hæld melblanding, græskarpuré og mælk i skålen og vend dejen sammen med en dejskraber, til den lige akkurat er samlet. Fordel dejen i muffinforme og bag dem i ovnen ved 190 °C i ca. 25 minutter. Mærk efter med et træspyd om dejen er færdigbagt, når pinden kommer ren ud af kagen er den færdigbagt. Stil kagerne til afkøling.

Karamelmousse

Bland KageMousse med karamelekstrakt og mælk. Pisk med en håndmixer ved lav hastighed i 1 minut og herefter i 4 minutter ved høj hastighed til moussen er luftig.

Farv moussen med lidt rød farve til den er lyserød. Fyld i en sprøjtepose uden tyl.

Hjernemasse

Start med at komme lidt blod (Rød Pynteglasur) på toppen af alle cupcakes. Derefter klippes et ca. 5 mm stort hul i sprøjteposen, og der sprøjtes en tynd linje ned langs midten af cupcaken. Derefter laves de to sider af hjernen med et zigzag-mønster. Til slut kan der tilføjes en lille smule rød geléfarve/Concentrated Red Colour på toppen, hvis det skal være rigtigt bloddryppende.

Glædelig Halloween!

Næringsindhold til opskriften Halloween hjernecupcakes

Per portion / styk Per 100 g / ml
Energi 516kJ
123kcal
1241kJ
296kcal
Fedt 3.7g 8.8g
Kulhydrat 21g 50g
Protein 1.7g 4.2g