Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Opskrift: Havfrue cupcakes | Kreahjørnet

recipe-Havfrue cupcakes | Kreahjørnet
(2)
Bedøm nu Tak for din vurdering!
    (Anbefales ikke)
    (Tilfredsstillende)
    (God)
    (Rigtig god)
    (Fremragende)

Pynt dine cupcakes med havfruehaler og Ocean Mix krymmel for at få de perfekte cupcakes til den næste temafest med havtema. Ingen havfruer eller havmænd vil kunne modstå disse lækre cupcakes på kagebordet! Du finder skabeloner til at lave havfruehalerne her i opskriften.

10 - 12 stk.

for let øvede 70 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Havfrue cupcakes | Kreahjørnet

Redskaber:

Printet skabelon
Tandstikker
10 Dr. Oetker Kulørte Muffinforme
Sprøjteposer
Sprøjtetyl; stor stjerne
Sprøjtetyl; rund

Kagedej:

120 g blødt smør
130 g sukker
2 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
2 æg str. M/L
230 g hvedemel
1 knsp. salt
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 dl letmælk

Havfruehaler i chokolade:

150 g hvid kogechokolade eller chokoladeknapper - NB: Læs tip om farvning af hvid chokolade
Dr. Oetker Concentrated Blue Colour
Dr. Oetker Concentrated Violet Colour

Kagetopping:

1 brev Dr. Oetker KageMousse med Bourbon Vanilje
2 ½ dl letmælk
Dr. Oetker Concentrated Blue Colour
Dr. Oetker Concentrated Violet Colour

Pynt:

Dr. Oetker Ocean Mix
Download til opskrift

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 200 °C traditionel varme.

2

Kagedej

Pisk smør, sukker og vaniljesukker skummende hvidt. Tilsæt æggene et ad gangen og pisk godt. Tilsæt evt. en lille smule af melet, hvis massen skiller. Sigt hvedemel, salt og bagepulver og bland det i dejen skiftevis med mælken.

Fordel dejen i muffinsformene. Bag kagerne midt i ovnen i 20-25 minutter eller til at en tandstik kan stikkes i uden dej hænger ved. Afkøl derefter kagerne på en bagerist.

3

Pynt

Pynt

Smelt chokoladen enten forsigtigt i en mikroovn eller over vandbad. Farv chokoladen i hver sin skål med Concentrated Blue Colour og Concentrated Violet Colour. Kom chokoladen i hver sin sprøjtepose. Læg plastik eller bagepapir ovenpå skabelonen. Klip et lille hul i sprøjteposen og sprøjt halerne. Du kan med fordel bruge en tandstik til at fordele chokoladen lidt. Sæt tandstik i halerne. Kom dem på køl eller frost, indtil de er helt stivnede.

Tip til farvning af hvid chokolade

Ikke alle typer af chokoladeknapper tager lige godt imod farve. Nogen typer bliver meget tykke, især hvis du bruger meget farve. Derfor er det en god idé at lave en lille test for at se om chokoladen kan farves, inden man tilsætter farve til al chokoladen. Vi anbefaler Odenses hvide blokchokolade til indfarvning med Concentrated Colours.

4

Kagetopping

Bland brevets indhold med letmælken. Pisk med en håndmixer ved lav hastighed i 1 minut og herefter i ca. 3 minutter ved høj hastighed. Moussen skal ikke være alt for stiv. Farv halvdelen af moussen med Concentrated Violet Colour og kom det i en sprøjtepose med en rund tyl. Farv den anden halvdel med Concentrated Blue Colour og kom det i en sprøjtepose med en stjernetyl.

Sprøjt mousse langs kanten af kagerne med den runde sprøjtetyl. Dyp kagerne i Ocean Mix krymmel. Sprøjt en top med stjernetyllen. Pynt til sidst med havfruehalerne.

Næringsindhold til opskriften Havfrue cupcakes | Kreahjørnet

Per portion / styk Per 100 g / ml
Energi 912kJ
218kcal
1491kJ
356kcal
Fedt 11g 17g
Kulhydrat 27g 44g
Protein 3.5g 5.7g